Connery

Hvad er meningen med livet?

Hvad er egentlig grunden til at vi skal holde ud? Her et negativt opkast!

Efter to dødsfald i den nære familie er jeg kommet til at tænke grundigt over livet, dets goder, dets værdier samt grunden til, at vi skal blive ved med at kæmpe. For mig har det længe handlet om pik og patter (da jeg jo stadig er ung), men hvad indeholder livet derudover og er det værd at samle på?

Hvilke værdier indeholder livet egentligt? Er det nogle der er værd at holde på? Er de påduttede eller virker de som en gang bullshit, for at vi skal blive ved med at holde samfundet kørende? Spørgsmålene er mange, svarene er få!
ANNONCE
Hvad er meningen med livet?
Dette er en mere alvorlig artikel fra undertegnede, der ellers holder sig til artikler og spas og ballade samt piger og patter. Men tabet af mine familiemedlemmer har taget hårdt på mit daglige syn på tilværelsen. Til dagligt arbejder jeg med noget, der har med starten af det menneskelige liv, nemlig i en børnehave. Her ser jeg alt det gode ved at skabe samt opfostre børn i en produktiv familie, der kan fremme samfundet samt skabe en god opvækst og videre færd i livet for børnene. Det er derfor hårdt at se højtelskede mennesker gå i graven, da det jo selvfølgelig er enden på livet. Dette er starten og slutningen på menneskelivet, hvilket jeg syntes er svært at forholde sig til, når man skal værne, værdsætte samt respektere begge aspekter.

For at vende tilbage til værdierne i livet, så er det noget med at finde den store kærlighed, opnå finansiel tryghed så man kan stifte en god og sund familie man kan elske, hvilket hænger sammen. Correct me if I"m wrong! Dette er hvad jeg mener er hovedessensen i livet og vores ophold på jorden. Men kan vi være sikre på dette? Er dette ikke blot hvad vi har fået påduttet samt indbildt af bibelens samt gudernes budskaber igennem årtusinder. Så kan vi være sikre på det er dette vi vil inderst inde. Det handler om sundhed og velvære så vi kan leve længe og opleve meget. Men er vi skabt til nået større? Flere af disse værdier handler om kærlighed, men ender med at såre dig selv eller dine kære dybt inde i sjælen. Er det det hele værd? Hvad hvis vi levede et liv fyldt med oplevelser, hed sex et par børn hist og her, men fuldstændigt og aldeles følelsesløst? Jeg ved godt det er følelser, der adskiller os fra de andre og mere primitive dyrearter på jorden. Men er det nu også så fornøjeligt i sidste ende? Handler det ikke om at blive husket på mere end blot dine gener? Det er ikke noget ved at leve et anonymt liv, og derefter bliver glemt af omverdenen når ens tid er omme. Hvad er essensen spørger i nok??? Det ved jeg ikke engang selv. Jeg har ingen grundige og holdbare svar. Blot en stak spørgsmål, der kommer fra et såret hjerte, der ikke føler det samme som før. Næsten alt dette er et negativt udkast og syn på tilværelsen. Så er det op til jer, at forkaste eller endog forsvare disse påstande samt negative opkast af gylle og valle. Alt dette handler om den in
For, hvad er meningen med livet???
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce