Connery

Hvad er fælles for: Nina Agdal, Paris Hilton og Næstved?

Burgerkæden Carl's Jr. åbner første restaurant i Nordeuropa i Bilka Næstved

Carl's Jr. åbner deres første restaurant i hele Nordeuropa på torsdag d. 10. oktober kl. 11:00 - i Bilka Næstved...

Mit eneste klagepunkt er at der er lidt langt til Næstved fra mange steder, der ikke er Næstved. Bilka Vejle åbner en, senere på året.

Under sloganet ”Eat like you mean it” åbner Carl’s Jr. sin første burgerrestaurant i Nordeuropa den 10. oktober. Det sker i Bilka Næstved, som et led i Dansk Supermarkeds samarbejde med CKE Restaurants Holdings Inc.

ANNONCE
Carl’s Jr.® og deres Happy Star-logo har været favoritter i USA i mere end 70 år. Stifteren Carl N. Karcher og hans kone, Margaret, brugte i 1941 deres opsparing på 15 $ og lånte 311 $ i deres bil for at købe en enkelt amerikansk pølsevogn i Los Angeles, Californien. Karcher-familien fik deres lille forretning til at vokse, og i 1945 havde de fire amerikanske pølsevogne og åbnede en Carl’s Drive-In Barbeque. I 1956 lancerede de den første Carl’s Jr. restaurant, som fik navnet, fordi det var en mindre udgave af deres barbecue restauranter. Carl’s Jr. er vokset fra en enkelt amerikansk pølsevogn til at have 1403 restauranter verden over. Carl’s Jr. har et bredt menukort, men er bedst kendt for deres saftige, flammegrillede burgere af høj kvalitet.
ANNONCE
Carl's Jr. er altså en amerikansk burger-kæde der er kendt for deres flammegrillede burgere og lækre milkshakes. De er også kendt for at markedsføre sig ret stærkt mod unge mænd, et valg vi i den grad bifalder - se bare udvalget af reklamemodeller i galleriet.

Ifølge Dansk Supermarked har forbrugerundersøgelser vist, at Carl's Jr. sagtens kan spille op mod, og overgå, de eksisterende burgerkæder i landet, både på smag, kvalitet og service... Det er jo noget tiden vil vise.

Hvad siger du kære læser? Game på en ny burger?
ANNONCE
Mere af Carl's Jr. Modellerne her:

Emily Ratajkowski 
Paris Hilton
Del

Seneste nyt