Connery

Hvad du skal vide om den nye iPhone 13 Pro

Dette indhold er sponsoreret 

Så er vi her igen. Apple lancerer igen en ny og forbedret version af den populære og eftertragtede iPhone. Du tænker måske, kan de virkelig blive ved med at skabe nyere og bedre teknologi i disse Iphones og svaret er, ja det kan de faktisk godt. Der er masser af lækre nye opdateringer og forbedringer ved den nye iPhone. Er du en af dem, der skal have fingrene i den nye iPhone 13 Pro og Pro Max, kan du her skrive dig på venteliste til den. Her kan du læse med om alle opdateringer og forbedringer af iPhone 13 Pro og Pro Max.

Størrelser og farve muligheder

For det første er det rart at vide, hvilke mål Apple kører med i denne omgang og ikke mindst, hvilke nye og unikke farver de har udvalgt til den nye iPhone. IPhone 13 Pro har i denne omgang 6,1 tommer skærm, altså er den samme størrelse som den forhenværende iPhone 12. IPhone Pro Max derimod giver lidt mere skærmplads med 6,7 tommer, hvilket både er med til at give mere arbejdsplads på skærmen. Særligt hvis du skal bruge den til fotografi, at se film eller spille spil, vil det være en klar fordel at vælge Max. Af farverne har Apple et udvalg af ‘skyfri blå’, som er en super smuk lyseblå, en klassisk ‘sølv’, ‘guld’ eller en mørkere ‘grafitgrå’. Nogle af farverne er set før, men den skyfri blå er en lækker ny addition til farverne som Apple ikke har haft før. Desuden er iPhone 13 også, som mange af de tidligere iPhones, vandafvisende og er nu forstærket med kirurgisk stål. 

Nyere og mere avanceret kamerateknologi 

Med iPhone 13 Pro får du nu også en endnu bedre og mere avanceret kamera system, der er god nok til at lave professionel film-og billedproduktion. Den har en ekstremt hurtig ny chip, som kommer til at revolutionere den måde du bruger dit iPhone kamera på nu. Du kan for eksempel nu tage makrofotos med din iPhone, det vil sige, billeder og videoer som kan fokusere helt ned på 2 centimeters afstand. Desuden er iPhone 13 skabt til at tage bedre billeder og video i mørke, og derudover har de optimeret Zoom funktionen på kameraet.

Forbedret batteritid 

Som om ovenstående ikke skulle være nok, så har Apple naturligvis også forbedret batteritiden på den nye iPhone 13 Pro. Faktisk har de produceret den bedste batteritid nogensinde i en iPhone. Der er op til 2,5 timer længere batteritid på en iPhone 13 Pro Max og op til 1,5 timer længere på en iPhone 13 Pro. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce