Connery

Hun var kun 18 år

Nej she was not only 16 – så stop dog med at spille den fucking latterlige sang!

Fredag aften, klokken nærmer sig 17.00. Jeg er ved at blive desperat. Jeg har ringet og sendt sms beskeder til det normale slæng, det unormale slæng, et par hardcore nørder jeg kender, pigen fra sidste weekend, min ex og mig selv for at teste om lortet virkede. Intet svar!
Hun var kun 18 år
Mit mål er en god brandert. Mit middel er en flaske kold gammel dansk, som jeg har fået fra en kammerat efter et væddemål. Den eneste soldat i lejligheden er mig selv. Jeg var også ude at drikke i går... Nu ringer telefonen!

Det er Ronnie. Ronnie er altid god for en druktur, men han hænger ud med de mest nederen mennesker. Det  er den slags crew , som man bare ikke vil overlade sin værste fjende til, men i desperation accepterer jeg at komme over - Ronnie har trods alt flere venner i dette øjeblik end jeg har, så jeg har ikke råd til at lade være.

Jeg ankommer til festen. Som forventet sidder de største geeks i verden samlet i samme lokale sammen med fede Dorit, og en lille nips  jeg beslutter mig for at hitte på senere. De fyrer op under en flaske Cuba Caramel, isbjørne og en vodka juice. Jeg smider min Gammel Dansk ind i kampen, og udfordrer den første og den bedste til en kamp i shots. Negativ! Jeg udfordrer i stedet den unge tøs, som ved første øjekast ligner en på 16, men hun er faktisk 18... (hold nu kæft med den fucking sang). Vi rykker en shot, to, tre, fire, fem, og så sidder hun og hoster, som om hun skal knække sig!

Nå men festen går som fester går. Du ved, man sidder og snakker, vælter rundt, leder efter mad i køkkenet, knalder hende den 18 årige på toilettet, tager i byen.

I byen danser jeg lalleglad rundt, jeg fedter af sted med en sjus i hånden og pludselig ramler jeg ind i en fyr der står og snakker med Kathrine, som jeg har knaldet til festen. Kæphøj som jeg er, proklamerer jeg, at han må undskylde, men at hun altså er optaget og har været det lige siden tidligere på aftenen - hvilket får ansigtet til at ændre sig markant hos fyren. Først ser han sur ud, så minder han om en der nærmest har ondt af mig, og så fyrer han en knytnæve lige i skallen på mig! Jeg vælter bagover og knalder mit hoved ned i et bord. Jeg bliver rasende, flyver op kaster mit glas i hovedet af fyren. Da glasset i rammer væggen bagved ham, står jeg klar med knyttede næver, er spændt og klar til at slås. Så mærker jeg en dørmand på skulderen, der flår mig ud fra stedet.

Jeg står nu udenfor. Ronni og alle hans fucking taber venner er skredet. Tøsen kommer kort ud og råber hvad fanden jeg er for en psykopat, og jeg fandme ikke skal sprede rygter om hende, og slet ikke til hendes kæreste. Dørmanden står og ryster på hovedet og taler om karantæne.

Nu er det så mit spørgsmål er - skal jeg smide de billeder jeg tog af hende den utro so i soveværelset over hele Internettet, eller skal jeg bare nøjes med at se, om jeg kan finde fyrens mobilnummer og skyde ham en mms?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce