Connery

Hugorm-medlem er del af den nye X Factor dommertrio

Simon Kvamm snupper en siddeplads ved siden af Thomas Blachman og Kwamie Liv

Sideløbende med en stort anlagt danmarkstour med bandet Hugorm, har Simon Kvamm scoret en ny nebengeschäft. 

Kvamm er nemlig blevet afsløret som en del af dommertrioen i TV 2-programmet X Factor, hvor han skal dømme og guide håbefulde musikspirer, på lige fod med Thomas Blachman og Kwamie Liv. 

Den første gang Simon Kvamm kan opleves som en del af dommerpanelet, er når programmets nye sæson går live på TV2 til januar, år 2023. 

"Efter mange år i musik føler jeg mig klar til give andre råd og vejledning med på vejen. Jeg vil forsøge at videregive min kærlighed til at optræde og iscenesætte sange på nye måder og glæder mig til at finde og arbejde med mennesker, der vil og kan andet og mere end at synge rent. Og så kribler det bare i min indre cirkushest efter at blive sluppet løs i Danmarks største familieunderholdningsarena," siger Simon Kvamm i forbindelse med afsløringen ved TV 2.

Den garvede multikunstner har altid virket til at være en mand med mange bolde i luften, og den nye dommertjans kommer også lige i hælene på den forestående lancering af Hugorms plade Tro, Hug og Kærlighed, der udkommer 14. oktober 2022. 

Kvamm er i forvejen allemandseje gennem arbejdet fra vidt forskellige projekter som ud over Hugorm tæller Nephew, Drengene fra Angora, De Eneste To, DR-serien Guru - og på tv-fronten har han også for nyligt slået folderne på tv-programmet Toppen af Poppen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce