Connery

Hudpleje er ikke kun for kvinder

Det er typisk kvinder, som er forbundet med hudpleje og kosmetolog besøg, men mænd har i lige så høj grad gavn af at tage sig godt af deres hud. Tager man sig af godt af sin hud, kan det ikke blot betyde et sundere udseende, men det kan tilmed bidrage til generelt bedre velvære. 

Mænd vil også gerne se godt ud 

Det er ikke kun kvinder, der ønsker at se godt ud, og det bliver da også mere og mere normalt for mænd at gå op i sundhed, hudpleje og velvære. Første skridt i ens hudplejerutine bør være rens af huden. Ansigtet bliver dagligt udsat for snavs og bakterier, og renser man huden inden man påfører plejeprodukter, kan disse nemmere og bedre trænge ind.

Derudover bør ens rutine bestå af plejende og fugtgivende produkter, så huden kan vise sig fra sin bedste side. Der findes utallige mærker af hudplejeprodukter, og man behøver ikke nødvendigvis gå efter noget, som er markedsført til mænd. Et mærke som Formula Swiss tilbyder plejende produkter med økologiske ingredienser for en langvarig effekt. 

Sådan holder man huden ung 

Sørger man for at holde huden gennemfugtet med cremer og serummer, vil huden fremstå sundere - man kan endda få en let glød. Det er også vigtigt at huske solfaktor i ansigtet og gerne hele året rundt. Selvom mennesker har godt af lidt sol, da man bl.a. kan få D-vitamin på denne måde - noget som vi danskere ofte ikke får nok af - så er solens stråler desværre med til at få huden til at ældes hurtigere. Husker man at beskytte huden mod solens UV-stråler, minimeres risikoen for at få rynker, solskader og hudkræft. 

Skift mellem forskellige hudplejeprodukter

Ønsker man at få mest ud af sine hudplejeprodukter, skal man sørge for jævnligt at skifte sine creme og evt. serum ud. Huden begynder at lære de aktive ingredienser at kende, og det betyder, at huden reagerer mindre på dem. Det er derfor en fordel at skifte produkterne ud med jævne mellemrum. Alternativt kan man skifte mellem flere forskellige produkter i løbet af ugen. På denne måde får man mest ud af produkterne. 

Hudpleje kan bidrage til velvære

Tager man et smut forbi sin lokale kosmetolog, er man ikke blot garanteret pleje af sin hud, men besøget kan også bidrage til velvære. En ansigtsbehandling kan nemlig ikke bare sørge for velplejet hud, men samtidig være utrolig afslappende, og behandlingen kan få folk helt ned i gear. Typisk er en ansigtsbehandling kombineret med en blid massage og udført i rolige omgivelser med afslappende musik. Alt dette er med til at få folk til at give slip på den travle hverdag, og give dem et frirum. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt