Connery

Hublot lancerer officielt UEFA Europa League-ur

Hublot Classic Fusion Chronograph UEFA Europa League Ceramic er navnet.

Den schweiziske urproducent Hublot har siden 2015 været officiel UEFA partner, og nu er de klar med et officielt UEFA Europa League kollaborations-ur. Navnet er Classic Fusion Chronograph UEFA Europa League Ceramic.

Uret bliver limited edition, det vil sige kun 100 eksemplarer bliver lavet. Urkassen på 42 milimeter bliver lavet i et ekstremt holdbart keramisk materiale i sort, med orange detaljer - et hint til Europa Leagues officielle farver. Også Europa League pokalen figurerer på uret. Uret har en fast gummistrap, og den kan ikke modificeres.

I en pressemeddelelse udtaler CEO for Hublot, Ricardo Guadalupe:

"UEFA Europa League er en ægte affyringsrampe. Turneringen er altid fyldt med spænding og overraskelser for fans, fordi det vindende hold kvalificerer sig til UEFA Champions League. Vi er fornøjede og stolte af at styrke vores forhold med UEFA gennem lanceringen af Classic Fusion Chronograph UEFA Europa League Ceramic. Dette 2. ur til at bære turneringens farver er blevet produceret i et begrænset antal på 100 stykker. Præsenteret i et let, umodificerbart, plet-resistent, og ultra-stærkt materiale der ikke kan ridses, udover diamant-delen."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce