Connery

Hublot har lavet et ur af brugte kaffekapsler

Her er Big Bang Unico Nespresso Origin

Det schweiziske luksusur-brand Hublot har taget endnu et skridt ind i en grønnere fremtid med deres nyeste kreation - Big Bang Unico Nespresso Origin. Og det kan kun være et spørgsmål om tid, før vi ser uret på George Clooneys håndled.


Uret er et resultat af et unikt samarbejde med Nespresso, og det er det første ur i verden, der er fremstillet af genbrugte aluminiumskapsler og kaffegrums.

Den eksklusive model er resultatet af to schweiziske brands' tilgang til genbrug og bæredygtighed. Hublot, kendt for sin "Art of Fusion", har altid været i front med udviklingen af nye legeringer, materialer og kompositter. På samme måde har Nespresso, siden 1986, revolutioneret kaffekulturen og tilføjet ekstra værdi med sit genanvendelsessystem, designet i 1991.

ANNONCE
Hublot Big Bang Unico Nespresso Origin - Hublot har lavet et ur af brugte kaffekapsler Hublot Big Bang Unico Nespresso Origin

Uret er skabt af genbrugsaluminium fra Nespresso kaffekapsler. Det er det første ur med en gummirem, der indeholder 4,1% genbrugt kaffegrums fra Nespresso-kapsler og 8,2% genbrugt gummi. Det er også det første ur med en Velcro-rem lavet med SCafé, et stof der indeholder 5% kaffegrums og 95% genbrugt polyester.

Ricardo Guadalupe, CEO hos Hublot, udtaler: "Det tog vores forsknings- og udviklingsteams et helt år at opnå ensartethed i farven på urets syv forskellige materialer, finde den rette balance af ingredienser og udføre kvalitets- og holdbarhedstest på alle produktkomponenter."

ANNONCE
Hublot Big Bang Unico Nespresso Origin - Hublot har lavet et ur af brugte kaffekapsler Hublot Big Bang Unico Nespresso Origin

Guillaume Le Cunff, CEO hos Nespresso, understreger: "Det viser, at cirkulære produkter kan være lige så elegante og raffinerede som konventionelle luksusprodukter, hvilket beviser, at det er muligt at kombinere miljømæssige værdier og æstetiske krav uden kompromis."

Foruden det unikke design og bæredygtige komponenter, byder Big Bang Unico Nespresso Origin på et urværk med selvoptræk og en energireserve på 72 timer. Urets kasse er 42 mm i diameter og er fremstillet i genbrugsaluminium, hvoraf 28% kommer fra Nespresso kaffekapsler.

Med kun 200 fremstillede eksemplarer er Big Bang Unico Nespresso Origin et samlerobjekt for både ur- og kaffeentusiaster. Uret leveres i den nye Hublot Greenbox kasse, der er lavet af eg, herunder hængslerne, og er udskåret af massivt træ. 

Kassen er designet til at blive genbrugt, med 98% af dens indre, der er lavet af miljøvenlige og genbrugte komponenter, herunder genbrugte stoffer, plastikgarn og PET-flasker. Til samarbejdet med Nespresso er Hublot Greenbox-kassen specielt dekoreret med de to mærkers logoer.

Hvad angår prisen på denne eksklusive model, kan den fås ved forespørgsel. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt