Connery

Hublot Big Bang Neon Yellow SAXEM

Hublot har endnu en gang skabt et opsigtvækkende krystalur

Sapphire Aluminium oXide and rare Earth Mineral - SAXEM. Tilnavnet beskriver legeringen af aluminiumsoxid - hovedbestanddelen i safirkrystal - tilsat blandt andet thulium, holmium og chromium. Navnet går til den seneste kreation i Hublots linje af vilde Tourbillion-ure udført i ridsebestandigt og slagfast krystalglas. 

ANNONCE
Hublot Big Bang Tourbillion Automatic Yellow Neon SAXEM - Hublot Big Bang Neon Yellow SAXEM Hublot Big Bang Tourbillion Automatic Yellow Neon SAXEM

At det lyder som om urmagerne slår sig løs i et kemi-lokale nede hos Hublot er ikke helt forkert, for ifølge urmærket selv, bruger man mange ressourcer på at muliggøre hidtil umulige farver i slagbestandige krystaller - og den seneste kreation er skrigende neongul: Hublot Big Bang Tourbillion Automatic Yellow Neon SAXEM

Det har taget tre år at nå frem til den helt rigtige farve - og resultatet taler for sig selv: fuld fart på og masser af ekstravagance. 

Uret drives af det mekanisk selvoptrækkende HUB6035 urværk - et urværk der låner sig godt til de meget gennemsigtige features i Hublots heftige urserie. 

Det nye Big Bang introduceres officielt under LVMH Watch Week 2023. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt