Connery

Hubertus på Rosie's

Musikken og stemningen var i topklasse, da Hubertus endnu engang holdt dobbeltprogram på Rosie McGees med deres Kim Larsen Jam.

6 ud af 6 stjerner
Hubertus på Rosie McGees 6.+7. oktober.

Scenen var sat på Rosie"s i det centrale København en sen torsdag aften. Connerys udsendte er ikke det typiske Rosieinventar, men da det nu gjaldt musik vi alle kunne synge med på, burde der være mulighed for en rigtig god stemning.

Grundet DSB"s manglende evne til at leve op til sloganet om "tog til tiden" ankom undertegnede 23.15, et kvarter senere end Hubertus skulle indtage scenen i enden af natklubbens stueetage. Allerede på vej ind gennem døren siver der dog genkendelig Larsenmusik ind i øregangen og helt ind til det musiske center, som måske nærmere sidder i hjertet end i hjernen.

Dansegulvet startede tomt, men efter et par opfordringer fra bandets forsanger, Jannick Utke, kom der liv og glade dage, og da der først var 4 fødder, der havde vovet sig ud i centrum for barens publikum, så var der aldrig tomt igen.
ANNONCE
Hubertus på Rosie's
Klassikere som Det bedste til mig og mine venner, Flyvere i natten, Joanna, Kringsat af fjender og Kvinde min fik Rosie"s til at ryste mere end det vibrerende dansegulv på en anden sal får folk til i de tidlige timer om lørdagen. Og vigtigst af alt, så er det som var det Hr. Kim Larsen selv, der stod på scenen, hvis ikke det var fordi disse gutter er endnu mere fulde af energi! Lyden er ikke til at tage fejl af. Som en af de feststemte gæster sagde: "Hvis man nu lukker øjnene, er det ligesom at høre Larsen selv." Og hvis nu Jannick Utke tog en maske på, ville alle tro, at det var den ægte vare. Hatten sidder selvsagt skævt på hovedet, en smøg i hånden og en øl i nærheden under hele koncerten, et løst slips og så en jakke på, så er stilen sat.

Da det var tid til pause, gav bandet publikum en mulighed. Kunne vi synge højt nok, så var Hubertus klar til at springe pausen over, og underholde med musik uden stop. Lydniveauet steg adskillige decibel, og sammen med guitaristen Rasmus blev Jannik på scenen og underholdt et medlevende publikum med Jeg ved en lærkerede.

Da resten af bandet kom tilbage på scenen efter en kort tissepause, havde de taget Tore aus Harzen med sig, som var kommet for at akkompagnere drengene på mundharmonika på Køb bananer. Hvis stemningen kunne blive bedre, rykkede den netop en tak op.
ANNONCE
Hubertus på Rosie's
Resten af koncerten var kræs for øregangene, som det foregående også havde været det. Dog gav det et par ekstra plusser i bogen, da Rasmus hoppede op på et rapot og gav guitarsolo og fik liret en omgang pral af, da guitaren blev flået om bag nakken og soloen fortsatte. En del ekstranumre blev det også til, da publikum ikke ville lade aftenens stjerner forlade scenen. Da det hele dog var slut og turen gik hjemad, var det med sang på læben hele vejen hjem til Amager. Og turen er slet ikke så lang med Larsen på hjernen.

Fredag aften var drengene tilbage igen, og tydeligvis ikke mærket af gårsdagens udskejelser. Et større publikum gjorde oplevelsen endnu større, og disse drenge er bestemt ikke spild af tid at opleve 2 dage - i træk! Således er Rosie"s også så tilfredse med bandet, at de er hyret til det brag af en nytårsaften de vil skyde af.

Næste gang de går på er det på Herluf Trolle i Nyhavn d. 22/10, inden de igen går på med et dobbeltprogram på Rosie"s d. 3.&4./11. Husk, torsdagen er gratis, så hvis dette har tændt et lille lys i Larsenhjertet, så er det bestemt et besøg værd! For nærmere info, klik ind på www.hubertusband.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce