Connery

Huaweis kommende Mate 30 serie er blevet lækket

Ikke-bekræftede designs af den nye Huawei

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at der bliver lækket detaljer om nye smartphones, inden de reelt bliver afsløret. Det ser også ud til at være tilfældet med den kommende, og længe ventede Huawei Mate 30, der efter sigende bliver afsløret den 19. september. 

Lækket kommer fra Evan Blass, der i tech-kredse er kendt for at være leveringsdygtige i meget pålidelige kilder, og derfor er dette læk interessant. 

ANNONCE
Lækket af den formodede Huawei Mate 30 Pro Foto: Evan Blass - Huaweis kommende Mate 30 serie er blevet lækket Lækket af den formodede Huawei Mate 30 Pro Foto: Evan Blass

De renderede produktbilleder, er ifølge Blass billeder af den nye Huawei Mate 30, Mate 30 Pro og Mate 30 Lite - samt en Mate 30 Porsche Design Edition - helt i linje med Huaweis tidligere Mate-lanceringer. 

Ud fra billederne, ser det ud til, at Huawei har tænkt sig at udstyre den kommende Mate 30 Pro med et quad-cam setup, placeret i et cirkulært kamera-layout. Leica-brandingen fra de tidligere topmodeller fra Huawei er også til stede, og man forventer, at den ene sensor - ligesom i Samsung Note10+, er en time-of-flight sensor. 

Billederne antyder også, at de kommende smartphones får et meget kurvet display i Pro-varianten. 

Renderingerne af Mate 30 og Mate 30 Lite, antyder et anderledes design, med mindre notches til frontkameraet, og uden de kurvede skærmkanter. 

ANNONCE

Huaweis egen udmelding

Huawei har hverken be- eller afkræftet lækket, men tidligere på måneden, udsendte de en pressemeddelelse, hvor de beskrev en række funktioner, for en af de kommende modeller: 

"Huaweis kommende model vil have flere ekstraordinære og stærke kameraer, imponerende systemhastighed og et kraftigt batteri, der lader op på rekordtid. Denne models mest imponerende features er kameraerne. Her findes fem AI-kameraer, der i kombination skaber fantastiske billeder og videoer med 48 MP på hovedkameraet og 32 MP på frontkameraet.

Med den avancerede AI-videofunktion kan denne models kamera optage i otte gange hastighed og fire gange slowmotion. Det giver brugeren mange muligheder for at lave sjove og farverige videoklip.

Modellen forventes at blive lanceret til en pris på mellem 3.499-3.999 kr."


Nyt chipset

Vi forventer yderligere, at mindst en - hvis ikke alle, af de nye Mate 30-modeller, udstyres med Huaweis nye Kirin 990-chipset. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce