Connery

Huawei melder ud: P40 tager smartphonen til nye højder

Huawei har præsenteret deres nye flagskib

Det har været et stormfuldt år, for Huawei, siden de sidste år lancerede deres Huawei P30 til store klapsalver og nogle af de største anmelder-roser vi længe har set. Så ramte USA's handelsrestriktioner, og siden da har der været en del usikkerhed omkring fremtidige modeller. 

Huawei har dog længe meldt ud, at de arbejder benhårdt på deres egen version af Android, de kalder Huawei Mobile Serices (HMS), og nu skal indsatsen stå sin rigtige generalprøve.

Prøven gennemføres med lanceringen af den nye flagskibssmartphone Huawei P40, der netop er blevet afsløret. 

ANNONCE
Huawei melder ud: P40 tager smartphonen til nye højder

Richard Yu startede præsentationen, der set i lyset af corona-krisen afholdtes som dedikeret livestream, med følgende statement: We are taking the smartphone to new heights. 

Der er tale om tre modeller Huawei P40 og Huawei P40 Pro, og P40 Pro Plus. 

Endnu-mere all-in på kameraet

Helt forventeligt har Huawei dedikeret en kæmpe del af deres præsentation, til deres nye kamera. 

Huawei P40 er udstyret med triple-kamera:

ANNONCE
Huawei melder ud: P40 tager smartphonen til nye højder

Huawei P40 Pro er udstyret med quad-kamera:

Huawei melder ud: P40 tager smartphonen til nye højder

Huawei P40 Pro+ upper gamet med fem linser i et penta-kamera setup:

Huawei melder ud: P40 tager smartphonen til nye højder

I den største model er der blevet plads til dobbelt-op på wide-angle, en 10x telefotolinse, en 50 MP-primær linse med 3x optisk zoom og en Time-of-flight sensor. Men hvad betyder det så?

Well, Huawei påstår blandt andet, at de kan opnå en dobbelt så høj ISO ved low-light som Samsung Galazy S20 Ultra, mens de på tallene slår iPhone 11 Max med fire gange ISO-count. Så, bedre natfotos?

Desuden benytter man en teknologi til at smække billeder fra de forskellige linser i lag, for at skabe det bedst mulige foto i en given situation.

Hvordan det reelt kommer til at tage sig ud, bliver interessant at se. 

ANNONCE
Huawei melder ud: P40 tager smartphonen til nye højder

Design

Huawei har beklædt bagsiden af deres nye telefoner med en nano-keramisk belægning, der skulle være ekstremt ridsebestandig i forhold til mange eksisterende løsninger, der benytter Gorilla-glas. 

Designet benytter et display-design der kaldes Quad-flow display, der tager den kendte skærmkurvning vi tidligere har set på smartphonens langsider, og breder den ud over alle kanterne. "Som et vandfald". Denne løsning giver Huawei mulighed for at prale af et ultra-narrow bezel-design, der får en iPhone 11 til at se clunky ud. 

Displayet på P40 Pro og P40 Pro+ er en 6.58" flex OLED skærm med 2640x1200 pixel opløsning og 90 Hz opdateringshastighed. 

For P40 Pro og Pro+ gælder det også at telefonerne har en IP68-certificering for vandtæthed og støv. 

"Huawei P40 Pro+ kommer ikke i denne runde, men det er ikke udelukket, at den kan komme på et senere tidspunkt. Danmark er et lille marked, og der blev besluttet at vi først introducerer de velkendte P Serie-modeller, og på et senere tidspunkt kan vurdere om Danmark er klar til P40 Pro+." fortæller Maria Angelidaki Ellegaard, der er Marketing Specialist hos Huawei Danmark. 

ANNONCE

Andre features

Selfiekameraet på 32MP er i stand til at optage 4K video, mens det primære kamerasetup skyder 4K i 60 FPS. Desuden 7680FPS Super slow motion 

Tådløs opladning med 40 Watt supercharge (Mere end 3x iPhone-opladningshastighed.)

Priser og tilgængelighed

Huawei P40: 5.999 kroner.

Huawei P40 Pro: 7.999 kroner.

Huawei P40 Pro+ kommer ikke til Danmark i denne omgang. 

Huawei P40 og P40 Pro sælges i Danmark fra 6. april 2020, men forudbestillinger er åbne for i dag. P40 Pro-købere i Danmark modtager et sæt Huawei Freebuds 3, med i forudbestillingen. I samme omgang har Huawei lanceret budgettelefonen Huawei P40 Lite, der allerede forhandles den 26. marts. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce