Connery

Huawei lancerer smartphone med notchless design for under 2000 kroner

Huawei P Smart Z

Huawei har nu afsløret deres første nye smartphone, siden kontroversen omkring "handelskrigen" mellem USA og Kina. 

Den nye model hedder Huawei P Smart Z, og det er en billig smartphone, med et umiddelbart bredt appeal. 

P Smart Z kommer nemlig med et total ramme- og notchfrit design, der giver fuld udnyttelse af den 6.59" store skærm. 

Rent spec-mæssigt, er der langt fra tale om en flagskibsmodel, men det virker alligevel til at være en ret solid telefon til prisen, der lyder på blot 1999,- kroner. 

"P Smart Z er skabt til alsidighed. Du kan arbejde på den eller skrive noter til studiet på den. Men du kan også læse bøger på den eller bruge den til at game i høj kvalitet. Det er blandt andet det, det unikke skærmdesign muliggør. Med P Smart Z redefinerer vi, hvilke opgaver der kan klares fra telefonen", siger RenKe, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

ANNONCE
Huawei lancerer smartphone med notchless design for under 2000 kroner

Smartphonens andre features, der er værd at bide mærke i, er det ganske store batteri på 4.000 mAh, pop-up frontkameraet på 16 megapixel, og det primære dualkamera, på 16+16 megapixel, og super vigtigt, for de der har været bekymrede over fremtiden for Android og Huawei: EMUI9 brugerfladen, der netop er baseret på Android 9.0 Pie. 

P Smart Z kommer desuden med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads.

Telefonen forhandles i farverne Midnight Black, Sapphire Blue og Emerald Green. P Smart Z kommer til at koste 1.999 DKK og kan købes i Elgiganten fra den 25. juli og hos Yousee fra d. 1. august. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce