Connery

HTC Touch touchscreen-oplevelse

HTC-telefon revolutionerer fingertouch-navigering

HTC, verdens førende udbyder af Microsoft Windows Mobile telefoner, lancerer i dag HTC Touch.  Touch er en lille, stilfuld mobil med et nyskabende og intuitivt koncept for touchscreen- navigation. Touch sætter nye standarter for enkelhed og funktionalitet.
HTC Touch touchscreen-oplevelse
'Touch er nærmest skræddersyet til det danske marked. Det er en lækker lille mobil med et formfuldendt, minimalistisk design, der giver mindelser om det bedste fra den danske designtradition', siger HTCs nordiske salgsdirektør Peter Frølund: 'Touch er udviklet til privatmarkedet og derfor har vi bestræbt os på at gøre den både smuk og brugervenlig. Touch kører på Windows Mobile ligesom vores kendte smartphones, og derfor er det såre simpelt at synkronisere mails, kontakter og kalender samt bruge mediaplayeren. Vi har gennemført designet af Touch helt ud i brugerfladen, der matcher selve telefonens enkle og stilfulde form'.

HTC Touch bygger på 10 års erfaring og innovation indenfor mobilbranchen, 2 års udviklingsarbejde og en dybtfølt overbevisning om, at fingertouch vil gøre mobilnavigation lettere, mere naturlig og mere intuitiv. Den banebrydende HTC Touch kommer med en ny og unik skærm, som genkender og reagerer på et strejf af en finger over skærmen. HTC Touch er intelligent nok til at skelne mellem en finger og en stylus og reagere som den skal i forhold til dette.

'HTC Touch giver hurtig adgang til det vigtigste indhold. Dine kontakter er kun en enkelt bevægelse væk', siger Peter Chou, CEO for HTC. 'Mobil producenterne har gjort et stort arbejde med at fylde flere og flere spændende features ind i stadig mindre enheder. Men den måde man får adgang til de sofistikerede funktioner på, har ikke fulgt med udviklingen. I dag ændrer HTC Touch på dette'. 

Smart, stilfuld og fleksibel - i HTC Touch forenes en bred vifte af funktioner. Funktioner til kommunikation, underholdning og arbejde skaber balance mellem brugerens arbejde og fritid. Den ny HTC-designede brugerflade giver adgang til e-mails, sms, kalender og kontakter med et let tryk med fingeren. Og du har også fingeren på vejrpulsen, for Touch giver dig ugens vejrudsigt for flere hundrede byer verdenen over..
 
HTC Touch er den første telefon med TouchFLO, der er en ny touchscreen-teknologi udviklet af HTC. TouchFlo fungerer ved, at man lader fingeren glide let hen over skærmen og straks aktiveres det tredimensionelle brugerinterface, som indeholder tre grundelementer: Kontakter, medier og programmer. Der kan bladres i interfacet ved at køre fingeren mod venstre eller højre over skærmen, hvilket giver adgang til de mest nødvendige programmer. TouchFLO understøtter også fingertouch scrolling, surfing på nettet, dokumenter, beskeder og kontaktlister.

HTC Touch leveres med en lang række funktioner fra Windows Mobile 6 Professional - Outlook Mobile, Office Mobile og lang række muligheder for at køre tredjeparts applikationer. Man kan selvfølgelig gå på nettet med Internet Explorer, sende og modtage e-mails, chatte og uploade filer til nettet.
Touch kommer med et 2 mega-pixel kamera, en stor 2,8' LCD farveskærm og bliver leveret med et 1 GB microSD-kort, så man kan lagre, dele og uploade både fotos, musik og video.

Touch i butikkerne
HTC Touch kommer i handelen i Danmark primo juli og vil bl.a blive solgt gennem TDC og Telia, samt et stort antal forhandlere. Pris uden abonnement bliver ca. 3199 kr.
Touch introduceres samtidig over hele verden et år efter introduktionen af HTC-brandet og i Asien er det det første produkt, der bliver lanceret under HTC-brandet.

HTC Touch
·         Dimensioner: 99.9mm (L) x 58mm (B) x 13.9mm (D)
·         Vægt: 112g med batteri
·         1GB microSD hukommelseskort samt / 64MB RAM, 128MB ROM
·         2.8'' LCD touchscreen med baglys, 240 x 320 -opløsning med 65,536 farver
·         Batteri: Genopladeligt Li-Ion batteri med kapacitet på 1100 mAh
·         Standbytid op til 200 timer/ Taletid op til 5 timer
·         Kamera: 2.0 mega-pixel CMOS
·         Windows Mobile 6 Professional med Direct Push Email og HTML e-mail support
·         Trådløse forbindelser: GSM/GPRS/EDGE Tri-band: 900, 1800,1900, Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g og Bluetooth® 2.0
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce