Connery

HTC One [Test]

Jeg har testet HTC One i en uges tid. Her er dommen

5 ud af 6 stjerner
HTC One [Test]
HTC One [Test]
Den seneste uge har jeg leget lidt med HTC One, som er det nuværende flagskib ved HTC.
One er med sin 4.7" skærm, en anelse mindre end de to nærmeste konkurrenter; Samsung Galaxy S4 og Sony Xperia Z. Dog er der stadig blevet presset en Full-HD opløsning ind, og rent fysisk er telefonerne ikke meget forskellige størrelsesmæssigt.

Men på materialevalget er HTC One unik. Med et unibody i aluminium, går man altså ikke galt i byen, rent stilmæssigt - Det gør ikke kun telefonen lækker at se på og benytte, men også ganske holdbar.
ANNONCE
HTC Ultrapixel kamera er meget let at bruge - HTC One [Test] HTC Ultrapixel kamera er meget let at bruge
HTC One har lavet en lille genistreg med deres kamera. Det er nemlig kun 4 megapixel, men benytter sig af en teknologi der kaldes ultrapixel. HTC forklarer sig med at dette kamera har færre megapixel en konkurrenterne, men at hver pixel er i meget højere kvalitet - Og selvom jeg ikke er enig i at det er det bedste mobilkamera på markedet, må jeg indrømme at de har formået at få utrolig meget ud af de 4 megapixel, og resulterer blandt andet i meget bedre billedkvalitet ved billeder i mørke. Kamera softwaren er også rigtig funktionel, og point fokus fungerer helt optimalt. Se billedet til højre.
ANNONCE
Blinkfeedet har god blærefaktor - HTC One [Test] Blinkfeedet har god blærefaktor
Startskærmen på HTC One, er blevet opgraderet fra tidligere, og den benytter nu det der hedder HTC Blinkfeed - Blinkfeed er en kombination af billeder og opdateringer fra de forskellige sociale medier man benytter, og fra billedgalleriet og diverse nyhedsfeeds man abonnerer på. Det er en rigtig sjov idé og det ser rigtig fedt ud, men jeg har haft svært ved at kunne bruge det til noget praktisk, og holder stadig mere af pushnotifikationer fra de enkelte apps. Men det må være en sag om tilvænning.

Batteritiden på telefonen er som andre højtydende smartphones ikke imponerende, og den skal gerne i laderen natten over, så intet nyt under solen her.

HTC One benytter sig af en Dre Beats audio software, og alt andet lige er det en god ren lyd mobilen spytter ud, og med god fordeling af stereo lyd mellem top og bundhøjtaler er den et skridt foran konkurrenterne på lyden.
ANNONCE
HTC One er en lækker smartphone og skulle jeg idag vælge mellem den og en Xperia Z baseret på design, havde jeg snuppet HTC One. Hvis jeg rent ydelsesmæssigt skulle vælge mellem de to ville de løbe lige op. De små forskelle der er er ikke noget man for alvor mærker til - så det er vel mest af alt en smagssag.
+ På HTC One: Aluminiumskabinet, Lækker skærm, God lyd.
- På HTC One: Mindre skærm end konkurrenterne, Logoer påmalet bagsiden bliver hurtigt slidt af i lommen.
ANNONCE
Mærke: HTC One
Vægt: 143 g
Mål: 137,4 x 68,2 x 9,3mm
Skærm: 4.7" full hd 468 PPi
Platform: Android / HTC Blinkfeed
Processor: Qualcomm Snapdragon 600, quad-core, 1.7 GHz
Hukommelse: 32 GB lagerplads. 2 GB ram
Netværk: GSM/3G/LTE + Wi-fi, bluetooth, NFC
Kamera: HTC Ultrapixel
Mere info: HTC.com
D
agspris: 4.799 kr (via edbpriser.dk)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce