Connery

HTC løfter sløret for ny toptelefon med transparent bagside

HTC tager nyt midler i brug, i kampen for at differentiere sig.

HTC er noget nær det tætteste man kommer på en Android O.G. 

Rent historisk er de ikke de første, men de er den første fabrikant, der for alvor fik succes med platformen, og i en årrække red de succesbølgen ganske hårdt. I løbet af de seneste par år har konkurrencen været hård, men HTC har dog formået at holde en plads i hjertet ved en del Android-brugere. 

I bund og grund laver HTC gode telefoner, men de har nok ikke haft de helt samme markedsføringsbudgetter, som mange af de store konkurrenter flexer med i disse år, og det betyder selvfølgelig noget for synligheden. 

Når det så er sagt, så sker der alligevel noget med synligheden, når HTC i dag går ud med nyheden om HTC U12+, den nye flagskib i programmet. 

Vi har at gøre med en smartphone, der lever op til standarderne for en flagskibstelefon. Den er udstyret med den nyeste Snapdragon 845 processor. Den har 6 GB RAM, dual-lens kamera på både ryg og front. Displayet er Quad-HD opløsning, og skærmen går endnu mere ud til kanterne end forgængeren - 6" stor. Et fornuftigt batteri på 3500 mAh, 64GB hukommelse med mulighed for SD-udvidelse. You get the point. 

ANNONCE
HTC løfter sløret for ny toptelefon med transparent bagside

På feature-siden er der også sket noget. HTC har gravet i arven og bragt HTC Sense frem med nye anvendelser: En ny oplevelse med touch feedback og interaktive kanter der gør brugen af U12+ utroligt intuitiv. Den nyeste version af Edge Sense registrerer, hvilken hånd, du bruger, og gør det let at anvende telefonen med kun én hånd. Hold nede, tryk, klem – flere aktiveringstyper og uanede tilpasningsmuligheder for hver af dem i alle dine yndlingsapps.

Der prales også med branchens måske højeste højttalere - det skal vi lige have testet af først, men det lyder fedt. 

Alt i alt, lyder det jo som en god allround smartphone i den høje ende - den kan hvad man har brug for, og mere til. Prisen er også i et forventeligt leje.

Der hvor man virkelig får noget identitet er i designet. Jovist, formæssigt minder den meget om hvad der ellers er på markedet for tiden, displayet går til kanterne, enheden er tynd, og den har glasbagside. 

Og den har glasbagside. 

Det er ikke for sjov, at jeg siger det to gange, for HTC har valgt at lave et træk, der er så åbenlyst herligt, at jeg ikke helt forstår, at andre store spillere ikke har gjort det. De har nemlig valgt at lancere en af farvevarianterne, med en transparent blåtonet glasbagside.

Det er mega fedt. Det er et callback til trends fra sluthalvfemserne, den gennemsigtige Gameboy, den transparente Mac - ALT elektronik blev transparent, i en årrække for 20 år siden, og det var faktisk ret sjovt og anderledes. Det er også et nik til eksklusive ure, der på samme måde fremviser noget af indmaden, med gennemsigtige urkasser. 

Jeg må sige, at jeg er stor fan af det valg. Det giver bare et helt andet blikfang, især når formfaktoren er typisk gennemgående, for hele flagskibssegmentet. Her betyder det bare noget, at man tør skille sig ud. Og det gør HTC heldgvis, med deres nye U12+. 

Jeg vender skarpt tilbage med en test af telefonen, i løbet af de næste par uger. Pris og lanceringsdato finder du under billedet her. 

ANNONCE
HTC løfter sløret for ny toptelefon med transparent bagside

HTC U12+ vil i Danmark kunne fås i Ceramic Black (HTC's webbutik samt andre forhandlere) og Translucent Blue (HTC's webbutik) fra d. 18. juni. Flame Red-varianten vil kunne fås fra 3. Kvartal i HTC's webbutik. Vejl. udsalgspris er 5.990 DKK inkl. moms. Med i den pris, får man også et sæt earplugs med aktiv støjreducering..

Læs mere om HTC U12+ på htc.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce