Connery

HTC lancerer nyt flagskib: HTC U

Den O.G. Android-smartphone er tilbage med frisk energi

HTC U Ultra - HTC lancerer nyt flagskib: HTC U HTC U Ultra

HTC har netop præsenteret deres nye smartphone-serie: HTC U. 

Med HTC U-serien melder HTC sig på banen med både en flagskibsmodel HTC U Ultra og en lettere udgave i HTC U Play. 

Fælles for begge telefoner er designet, der er gået i en mere strømline retning - en retning vi også har set de fleste andre producenter gå imod. Det betyder et symmetrisk og strømline design, med bløde kurver, kurvet 3D-glas og en kombination af aluminiumsramme og glasbeklædning. Det stikker ikke voldsomt ud, men det er nok heller ikke noget der forarger nogen. 

Hvis vi starter med at kigge på HTC U Ultra (Fordi helt ærligt, er det ikke altid topmodellen der er den mest spændende?)

Her har vi en 5.7" smartphone, der byder på ganske konkurrencedygtige specifikationer. Det er blandt andet blevet til en Quad HD skærm med en opløsning på 2560x1440 pixel, en 2,05" miniskærm til notifikationer, der er placeret på toppen af fronten, lige ved siden af selfie-kameraet. Selfiekameraet byder desuden på 16 megapixel med 4MP UltraPixel funktion, et hovedkamera der er båret af UltraPixel 2 på 12 megapixel. (UltraPixel er et begreb der er navngivet af HTC, i essensen betyder det at de har plads til flere pixels på samme overflade som en standard megapixel.. Det er lidt knudret - men et 4 MP UltraPixel kamera er bedre end et standard 4 megapixel kamera.) 

Den har 4 GB RAM, og er udstyret med det seneste Snapdragon 821 chipset fra Qualcomm. U Ultra fåes med enten 64 GB eller 128 GB indbygget lagerplads, men kan udvides op til 2TB(!) via MicroSD. 

Der hvor HTC håber på, for alvor, at stå ud fra konkurrencen, er i deres software. De har nemlig lagt deres HTC Sense Companion over Android 7.0. Sense Companion er en form for AI, der får telefonen til at hjælpe dig i hverdagen. Det kan være en ting som er foreslag til at lade telefonen op i god tid, hvis den kan forudse at du vil være væk fra et strømstik en specifik dag. Eller den kan fortælle dig, at du skal tage varmt tøj på, hvis vejrudsigten lover frost. Små ting som det er allerede delvist integreret i Android 7.0, men HTC Sense putter et ekstra lag af rådgivning på det. Om det fungerer, må vi vente at se, til en produkttest.  

HTC U Play - HTC lancerer nyt flagskib: HTC U HTC U Play

Lillebror HTC U Play er en lettere udgave - i modsætning til Ultra, er den udstyret med et 5.2" HD display, et mindre kraftfuldt chipset og en mindre pris. 

Flere oplysninger, priser, tilgængelighed og produktbilleder

HTC U Ultra og U Play kan sidst i 1. kvartal 2017 købes i farven "brilliant black" til en vejl. butikspris på hhv. 5.990 kr. og 3.790 kr. Du kan også købe telefonerne i HTC's webbutik i et udvalg af farver.

Mere info om telefonerne på HTC.com

Del