Connery

HP Spectre X360 13" - Privacy-skærm og lækkert design

Seneste high-end hybrid fra HP er et flot bekendtskab

Vi har bevæget os ud i et territorium, hvor high-end laptops ikke blot er nødt til at være letvægtige og rasende hurtige, men også skal skille sig ud på designet. 

Netop designet, er et af de punkter, hvor den seneste HP Spectre skiller sig ud. Den geometriske formgivning med 'diamond'-cuts udgør en lækker designoplevelse, hvor man ikke er i tvivl om, at det er en flot bærbar man har med at gøre. 

Maskinen er udformet i aluminium, og de primære farvevarianter kommer i natural silver og dark ash silver - den sidste adskiller sig ved også et have kobbernuancer indlagt i designet, som skaber en videre fornemmelse af den ambitiøse formgivning. 

ANNONCE
HP Spectre X360 13" - Privacy-skærm og lækkert design

X360 tilnavnet afslører, at vi har at gøre med en af HP's hybridserier, der byder på et vendbart display, så maskinen både kan bruges i normal laptop-form eller som tablet. 

Maskinen er let og agil, og vægten lyder da også på blot 1325 gram. Men så er det også en maskine der leverer ydelsen fra en quad-core Intel Core i7-processor. 

Med i de flotte spec-lineup, er der et effektivt batteri der leverer op mod 22(!) timers produktivitet på en opladning. 

ANNONCE
HP Spectre X360 13" - Privacy-skærm og lækkert design

En anden lækker feature ved HP Spectre X360 er sikkerhedsfunktionerne, der blandt andet byder på fingeraftryksscanner og ansigtsgenkendelse via HP Wide Vision FHD IR kamera. Den fedeste features, der kun kommer i Full HD7 versionen, er HP Sure View, der har integreret privacy-funktion, der betyder at du ved at tryk på en knap, kan aktivere en funktion, der gør det umuligt for nysgerrige sidemænd, at følge med i, hvad du foretager dig på skærmen. 

ANNONCE
HP Spectre X360 13

Konstruktionen af den flotte laptop er uden tvivl en af de helt store salgsparametre, men når du først har forelsket dig i designet, er der heldigvis også andre ting, at sætte pris på, ved maskinen. Et godt bud på en af de ting, er den slidstærke 13" skærm, der ud over at være belagt med Gorilla Glas, også byder på en øjenpleasende 4K opløsning, i den rigtige spec-variant. 

Spectre X360 er ikke en gamer i forklædning, men derimode en hårdtarbejdende produktionsmaskine, med blærefaktoren i top. Med 16GB LPDDR3 Ram og 1 TB SSD, er der rigeligt at arbejde med - til selv den mest kræsne forretningsmand på farten. 

ANNONCE
HP Spectre X360 13"

Baseline model specifikationer:
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i7 quad-core
Grafik: Intel UHD Graphics 620
RAM: 16 GB 
Harddisk: 512 GB PCIe M.2 SSD
Display: Full HD 13.3" 1920x1080 pixels. WLED bagbelyst.
Batteri: 4-cellet 61 Watt-timer.
Forbindelser: Bluetooth 5.0
Andre features: 4 højttalere, dual-array mikrofon, fingeraftrykslæser, 360-graders flipdesign.
Indgange: USB 3.1 Gen 2, 2 x USB-C 3.1 Gen 2, DisplayPort 1.2
Størrelse: 30,88 x 21,79 x 1,47 cm 
Vægt: 1.33 kg

Pris: Set fra 11.499 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce