Connery

HP Elite Folio kører den bærbare hybrid hjem med læder og fede detaljer

Den ultimative arbejd-fra-sofaen-maskine?

Det er ikke så ofte at læder indgår som et af de primære konstruktionsmaterialer i en laptop, men for HP er det ikke helt unormalt - i hvert fald var de i 2019 ude med deres første laptop, med en overflade af fastmonteret læder.

I 2021-udviklingen af læder-fetishen ser ud til at være en ret god omgang. 

Elite Folio er en mere versatil maskine end forgængeren, og den nye Elito Folie er direkte placeret som en hybridmaskine, der med et lækkert hængsel kan give den både som laptop, tablet eller en lille underholdningskærm. 

Den er også udstyret med en stylus, så man kan tegne og notere direkte på skærmen. 

Maskinen er tænkt til "professionelle der altid er på farten"... Der er dog ikke mange der er på farten lige pt - men den lille kompakte form (13,5") virker også oplagt til de fleste sofakrigere i øjeblikket. De mange forskelige anvendelser, som det hybride format inviterer til, kan skabe en del afveksling i arbejdsstillingen. 

ANNONCE
HP Elite Folio kører den bærbare hybrid hjem med læder og fede detaljer

Maskinen pakker et letvægtsmagnesium-kabinet ind i en lækker sort læderindbinding - og det resulterer i et elegant look, der ikke ved første øjekast ligner en laptop. 

HP Elite Folio bygger på den mobile Qualcomm Snapdragon 8cx processor med 3.15 GHz og er en Windows PC, der i øvrigt kan konfigureres med op til 16GB RAM og 512GB NVME lagerplads. 

ANNONCE
HP Elite Folio kører den bærbare hybrid hjem med læder og fede detaljer

Den har ganske flot batteritid på op til 24 timers videoafspilning på en opladning - opladningen understøtter HP Fast Charge med 90% strøm på 90 minutter.

Lyden leveres - som på andre high-end HP-maskiner af Bang & Olufsen.

HP Elite Folio forventes at ramme Danmark i starten af foråret - prisen er stadig ikke fastsat.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce