Connery

HP Dragonfly: En fjerlet business-pc til den nye generation af professionelle

Millennials er en tricky generation, de vil have det hele, de vil ikke begrænses, og så stiller de store krav til omverdenen. 

Det har HP indset, og forsøger med deres nyeste business PC, at ramme de unge professionelle, med en business maskine, der let kunne forveksles med et high-end forbrugerprodukt. 

HP Elite Dragonfly, hedder den nye sag, der lander, for at børste støvet af det, vi forbinder med en forretningsmands computer. 

"En PC bør give forretningsfolk den nødvendige frihed til selv at bestemme, hvor og hvordan de ønsker at arbejde" siger Anne-Sophie Hadberg, General Manager, HP. 
"HP hjælper virksomheder med at udfordre status quo gennem ultralette, kraftfulde og meget sikre PC’er forbundet til et større økosystem designet til fremtidens arbejdspladser. Med lanceringen af en af verdens letteste computere til erhvervslivet og smukke, curved skærme til kontoret, forsøger vi i HP at gentænke måden hvorpå teknologi kan gøre arbejdet lettere."

"Danskerne er ikke længere bundet til et skrivebord og en fast kontorplads. De arbejder i stigende grad uden for kontorets fire vægge, hvilket både foregår hjemme, hos kunder, på café og andre steder. Samtidig peger et stort flertal på, at computer og telefon er absolut afgørende for, at de kan udføre deres arbejde effektivt. Det er en af grundene til, at vi konstant arbejder for at udvikle enkle og attraktive produkter, som lever op til behovene hos en ny generation af medarbejdere i danske virksomheder," siger Peter Møller Kristensen, direktør i HP Danmark.

ANNONCE
HP Dragonfly: En fjerlet business-pc til den nye generation af professionelle


De unge går mere op i design

28 % af de såkaldte millennials mellem 18-34 år går op i design i modsætning til kun 8 % blandt medarbejderne på over 50 år. Denne tendens forventes kun at fortsætte i takt med, at de unge medarbejdere fortsætter deres indtog på arbejdsmarkedet, og de ældre går på pension.

"Vi har lyttet til kravene fra den yngre generation og udviklet den nye HP Elite Dragonfly, som er verdens første laptop delvist fremstillet af genbrugsplast, i et ultralet design og en flot blå farve. Det er vores bud på det komplette arbejdsredskab, der holder batteri hele dagen og som stadig kan bruges til underholdningen om aftenen, når arbejdet lægges til side, uden at gå på kompromis med bæredygtigheden," lyder det fra Peter Møller Kristensen.

ANNONCE
HP Dragonfly: En fjerlet business-pc til den nye generation af professionelle

Dragonfly gør en del, for at gøre sig tiltalende. 

Den vejer under et kilo, holder batteri i over et døgn (24.5 timer), er fleksibel med 360-graders display og tablet-funktion, og er utroligt kompakt for en 13"-maskine. 

Samtidig er der fokus på fornuftig god performance. Den er udstyret med 8. generation af Intels Core vPro-processor, 

For dem der har stor fokus på sikkerhed, kommer maskinen med en privacy-skærm funktion, så du ved et tryk på en knap, kan aktivere hardware, der skærmer indholdet fra sidemanden på flyet - eller i toget. 

Desuden er den udstyret med HP Sure Sense og Sure Recover, der sikrer mod malware og giver mulighed for let genskabelse. 

Maskinen koster fra 14.499 kroner, og er tilgængelig nu. Læs mere om specifikationsmuligheder på HP.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce