Connery

House Gymnastics

Syg hjemmegymnastik.

House Gymnastics
House Gymnastics handler i det store hele om hvem, der kan indtage de vildeste stillinger i hjemmet og holde dem i mindst 3 sekunder.

House Gymnastics viste sig at være en god måde at få rørt sig på og samtidig have en super dag med vennerne. Nogle har endda udført det i forbindelse med deres forfester og drukarrangementer.

Hele begrebet House Gymnastics opstod en dag da to almindelige fyre fra England, Harrison og Ford, skulle sætte en persienne op i deres soveværelsesvindue. De kunne ikke finde en stige og valgte at indtage en svær stilling ved at sætte sig selv i spænd i vinduet og sætte persiennen op på den måde. Efter denne succes blev de bidt af at finde på nye og svære øvelser man kunne lave i hjemmet.

De fotograferede og filmede alle deres stillinger og sendte dem for sjov rundt i vennekredsen. Vennerne var vilde med billederne og bad om flere af slagsen. Det endte med en hjemmeside, der har en masse daglige klik fra hele verdenen. Hjemmesiden skulle efter signede have i gennemsnit 250.000 klik om året, men antallet stiger for hver dag.

På hjemmesiden kan man finde billeder og film af de forskellige stillinger, som med tiden også har fået
Det eneste det kræver, er lidt opfindsomhed og en vis styrke og så er der ellers underholdning for alle pengene. Alle har jo de redskaber der skal til i deres hus.

Hvis du skulle have blod på tanden til at udføre moves som Armchair Handstand, Ceiling Stand eller Jumping Jack Wedge så kig forbi siden på: HouseGymnastics.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce