Connery

Hotel Ottilia udlejer nu deres luksusværelser som work-away kontorpladser

"Vi skal se på, hvordan vi kan løse nye behov"

Når det er trange tider for alle, gælder det om at tænke ud af boksen.

Hos det forholdsvis nyåbnede boutique hotel, Hotel Ottilia, har man sat sig i københavnernes sted, og tilbyder nu værelser som work-away kontorpladser til hjemmearbejdende danskere, der måske trænger til lidt ekstra arbejdsro, væk fra hjemmets rammer og de distraktioner der måtte være, når samfundet er delvist lukket ned. 

Hotelbranchen er åbenlyst pressede for tiden, og med lukkede grænser, er der ikke den samme efterspørgsel på hotelværelser i den normale forstand. 

"Der er ingen tvivl om, at den nuværende situation har ændret virkeligheden for mange. Rigtig mange har byttet kontoret ud med en hverdag, hvor det hele skal gå op på hjemmekontoret - og her kunne vi se, at vi kunne hjælpe med at løse et nyt behov, der er opstået som følge af den noget usædvanlige situation, vi befinder os i.

Samtidig er det primære behov, som vi jo normalt dækker, nemlig overnatninger for nationale og internationale rejsende, jo på alle måder også ændret radikalt. Vi følger derfor fortsat de alternative behov, der kan opstå i markedet, for at se, om vi på andre måder kan være relevante overfor for vores gæster." lyder det fra Brøchner Hotels, der driver Hotel Ottilia og en række andre luksuriøse boutique hoteller. 

ANNONCE
Hotel Ottilia udlejer nu deres luksusværelser som work-away kontorpladser

"Ligesom mange restauranter har omstillet til take away, skal vi også tænke i alternativer i vores branche. Vi skal se på, hvordan vi kan løse nye behov, der opstår, med udgangspunkt i de forudsætninger, vi har. Når nu verden ikke rejser, og vi alle står sammen ved at være hver for sig, hvordan kan vi så stadig være aktuelle?

Vores formål hos Brøchner Hotels er at skabe ekstraordinære oplevelser for vores gæster, og lige nu er det under markant anderledes forudsætninger end tidligere. Derfor må der tænkes anderledes. Det har vi altid gjort, og det vil vi også blive ved med at gøre i den nuværende situation." afslutter Brøchner Hotels, da jeg spørger ind til deres tanker, omkring alternative løsninger i hotelbranchen. 

Inklusive kaffe og wifi

Hotel Ottilia udlejer deres værelser på daglig basis fra 8-18, for 295,- kroner per dag - dette inkluderer highspeed wifi, kaffe og de rolige forhold, som et hotel af typen nu engang står for. Desuden tilbyder hotellet også naborabatter på frokost, croissanter og lobbybaren. 

Du kan læse mere om tilbudet på hotellets hjemmeside

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce