Connery

Hotel- og restaurant-anmeldelse: Kellers Badehotel

Et smut forbi hotelperlen på Fanø.

Hvis du er typen, der elsker ø-ferie og har fundet ud af, at Fanø er det næste punkt på dagsordenen - så er du nødt til at tage et smut forbi Kellers Badehotel.

Uanset om du har tænkt dig at overnatte i de skønne lokaler eller blot opleve gastronomien, så er det en sand perle på øen ved Fanø Bad og Rindby Strand, som byder gæsterne op til en rendyrket ferieoplevelse i de smukkeste omgivelser.

Vi har været på reportage på Fanø og fik muligheden for at overnatte og spise på badehotellet i et par heldige solskinsdage i april - læs mere om hele oplevelsen herunder!

ANNONCE
Den hyggelige opholdsstue hos Kellers Badehotel. - Hotel- og restaurant-anmeldelse: Kellers Badehotel Den hyggelige opholdsstue hos Kellers Badehotel.

Historisk nostalgi møder moderne kvalitet

Kellers Badehotel er et af de steder i Danmark, hvor man bedst har bevaret både æstetikken, sjælen og den hjemlige hygge fra konceptet badehotel.

Badehotel-konceptet er lidt en ting, som kan være svær at modernisere, da netop meget af sjælen ligger i den 'gammeldags' tankegang - men Kellers formår at indramme historisk tidløshed fra en 'glemt' tid med moderniserede faciliteter i historiske værelser kombineret med et gastronomisk opløft til moderne standarder.

I det sekund man træder ind af døren mærker man den hjemlige hygge, som næsten kan få en til at bakke et skridt tilbage og stille sig på dørtrinnet og banke på.

Selve hotellet er indrettet med et par forskellige opholdsstuer, som både er velegnet til børnefamilier og afslapning for kærestepar og ægtefolk - hyggelige, store, lange stuer med mulighed for sociale sammenkomster og strategisk privatliv for flere forskellige besøgende.

ANNONCE
Hjemlig hygge ved indgangen til restauranten. - Hotel- og restaurant-anmeldelse: Kellers Badehotel Hjemlig hygge ved indgangen til restauranten.

Værelserne er store, rummelige og ufatteligt hyggelige med farverige striber på væggen og store træbjælker i loftet - desuden er alle værelserne vel-isolerede både for den af og til drilske Fanø-vind og lyden uden for værelset og på gaden.

Alle værelserne er rummelige og velindrettede med komfortable senge og hotellet har generelt en central placering i forhold til både gåafstand til Nordby og den skønne Rindby Strand. Der findes både værelser på øverste etage med store, lyse og rummelige rum med deres helt egen lille opholdsstue samt en række haveværelser ved stueetagen, som også har deres helt egen lille have-terrasse med udsigt udover Fanøs underskønne omgivelser.

Et utroligt charmerende og hyggeligt hotel, hvor man får den uhyre svære balancegang mellem hjemlig hygge med højt til loftet kombineret med, at alle tingene bare spiller på service-fronten med rene omgivelser, fornemme faciliteter og høj hotelstandard.

En sand strandperle!

ANNONCE
Morgenkompletten! - Hotel- og restaurant-anmeldelse: Kellers Badehotel Morgenkompletten!

Hotelmorgenmad til perfektion

På den gastronomiske front fortsætter charmen både til morgenmad og aftensmad. Hotelmorgenmad har alle dage været en kæmpe niche-fascination hos mig, hvor en stor del af overnatningsoplevelsen hænger sammen med, hvordan morgenkompletten falder for.

Og her må man bare sige, at Kellers morgenkomplet for alvor er noget, man ville skrive hjem om med et postkort i gamle dage - en skøn, skøn opsætning, hvor man på forhånd har fået et bord tilegnet til sit ophold med et lille skilt, hvorpå der står, hvad morgenens måltid består af.

Man mødes af et opdækket bord i lyse, charmerende restaurant-omgivelser med udsigt til Fanø Bads indgang til den storslåede strand - og morgenbordet er allerede beriget med de skønneste, nybagte morgenboller, lokal æblemost, frugt og grønt samt en lille müsliblanding med dertilhørende rabarberkompot - kort efter kommer tjeneren og serverer en tallerken med lokale fanø-delikatesser med kød og ost.

Derfra skal man blot beslutte, om man vil have yoghurt med og derefter på æggefronten vælge enten spejlæg, røræg eller blødkogt æg, inden der let og diskret bliver serveret en nybagt belgisk vaffel til morgendessert.

En vanvittig lækker kombination og ensemble af råvarer, gæste-kræseri og hyggeligt morgenbord, som nærmest var en af de ting, vi så allermest frem til hver dag under vores ophold til ø-reportagen.

Kendskab til råvarer, simple teknikker og en utrolig charmerende tilgang til drømmen om en rolig, afslappende morgen bliver vækket til live i et eventyrligt morgenbord uden de store dikkedarer, men hvor alt bare går op i en højere enhed.

ANNONCE
Brød og smør på fin service.  - Hotel- og restaurant-anmeldelse: Kellers Badehotel Brød og smør på fin service.

5-retters tour-de-force

Til aftensmaden fik vi afprøvet den sæsonvenlige 5-retters menu med dertilhørende bobler og snacks samt kaffe og petit fours - vi havde egentlig ikke regnet med, at vi skulle få mulighed for at prøve den helt store menu, da vi havde to små børn med på reportagen for at se, hvad øen også kunne byde på til de mindste.

Men det søde personale på Kellers var enormt imødekommende i forhold til at være i børnenes niveau - alt fra små, hyggelige skræddersyede menuer til de mindste til små hyggelige lege og legetøj på bordet under hele måltidet.

Det gjorde, at det lykkedes os at få en hyggelig 5-retters gourmet-oplevelse med en 4-årig og en 1-årig uden ramaskrig - se det er noget særligt!

ANNONCE
Tortellinis med grønkål, trøffel og kyllingeskind-sauce. - Hotel- og restaurant-anmeldelse: Kellers Badehotel Tortellinis med grønkål, trøffel og kyllingeskind-sauce.

Snacksene var små sprøde skaller med den skønne bakskuld samt små kugler fyldt med en lækker jordskokkecreme akkompagneret af en blød, sprød champagne.

Forretten var en skøn servering af nye asparges med rygeostecreme, som blev serveret med en vanvittig lækker, parfumeret og cremet Bourgogne Aligoté.

Fra de små, sirlige og friske forårssmage blev vi kastet ind i en potent, dyb ret med tortellini fyldt med grønkål og trøffel - og som et sidste prik over i'et var saucen lavet på sprødt kyllingeskind.

En potent lille genistreg, som virkelig fik smagsløgene til at vågne - men balancen var helt sublim, så man både fik sødmen fra grønkålen, parfumen fra trøflerne og umami-sparket fra kyllingesaucen.

ANNONCE
Lyssej med grønt.  - Hotel- og restaurant-anmeldelse: Kellers Badehotel Lyssej med grønt.

Dagens fisk var en velstegt lyssej med persille, glaskål og muslingesauce, hvor fisken gik fra hinanden i de helt rigtige flager og med en dyb skaldyrsmag, der var lidt mere fin og sirlig end en klassisk bisque.

Menukortet har en fin lille fordeling med skift mellem de sarte retter og de potente retter, og til at følge trop på den delikate lyssej fik vi en confiteret kanin fra Varde Ådal med briochebrød, morkler, selleri og ramsløg. Utrolig dyb, smagfuld og alligevel tilpas afstemt til, at man kunne smage den sarte kanin.

ANNONCE
Mousse med havtorn og chokoladeis.  - Hotel- og restaurant-anmeldelse: Kellers Badehotel Mousse med havtorn og chokoladeis.

Desserten var en skøn forening af de to forskellige stilarter, som menukortet havde skiftet med i løbet af aftenens gastronomiske kavalkade - den bestod af en cremet hvid mousse med havtorn overfor en overordentlig potent chokoladeis med karamel-tuille.

Enorm smagfuld, cremet og intens, hvor havtornen lige giver det nordiske syre-præg, som får det hele til at hænge sammen.

Overordnet set en fantastisk menu med højt niveau, hvor man fik både lokale råvarer og sans for gastronomisk spidskompetencer i en kombination af nordisk og fransk madlavning.

En lækker menu-konstellation, som laver det skønne hop frem og tilbage mellem sarte og ‘tunge’ retter, som gør aftenen særdeles interessant på tallerkenen - vi afsluttede med at få vores aftenkaffe og små lækre fudge-hapsere og madeleine-kager med på værelset, da tidsfristen med børnenes tålmodighed havde nået sin endestation!

Kellers Badehotel er samlet en skøn hotel-perle i Danmark, som efter sin renovation har fået en gevaldig makeover på både værelsesfronten og den gastronomiske oplevelse - en fantastisk placering hos Fanø Bad tæt på naturen og havet med tilpas ro og mag væk fra bylivet og turisterne.

Restauranten er i sig selv et valfartspunkt, du bør notere ned - uanset om du skal overnatte der eller ej. En skøn sæson-venlig menu med masser af velsmag og leg med råvarerne. Hyggeligt, charmerende, professionelt og den perfekte balance mellem hygge og luksus.

ANNONCE
Kellers Badehotel

Hjemmeside

Menukort

Del

Seneste nyt