Connery

Hotel Artemis (Anmeldelse)

Check in, relax, have a shoot-out.

4 ud af 6 stjerner
Hotel Artemis - Trailer
Scanbox - Hotel Artemis (Anmeldelse) Scanbox

Welcome to the Hotel California

Året er 2028. Grundet privatiseringen af drikkevand hærges Los Angeles af voldsomme optøjer. Kun ét sted i byen er sikkert; Hotel Artemis. Et hemmeligt, gammelt hotel, omdannet til hospital, der tilbyder husly og lægehjælp for privilegerede kriminelle. Hotellet ejes af mafiabossen The King Wolf (Jeff Goldblum) og bestyres af sygeplejersken Jean (Jodie Foster), der tager sig af de tilskadekomne gæster. Hun får hjælp af portøren og muskelmassen Everest (Dave Bautista), der sørger for, at der er ro og orden. Reglerne er simple: Ingen kriminelle aktiviteter på hotellet og kun medlemmer er velkomne. Nemmere sagt end gjort, når man er "Born to Be Bad".

ANNONCE
Scanbox - Hotel Artemis (Anmeldelse) Scanbox

Mission: VIP

Da et bankrøveri går galt, må røverne Sherman (Sterling K. Brown) og hans bror søge ly på Artemis. Hvad de ikke ved er, at de går fra asken til ilden, for på hotellet venter den sexede femme fatale lejemorder Nice (Sofia Boutella) på en helt særlig VIP gæst, som hun har fået til opgave at myrde.

ANNONCE
Scanbox - Hotel Artemis (Anmeldelse) Scanbox

No-brainer

Drew Pearce har skrevet manuskripterne til bl.a. Iron Man 3 og Mission Impossible – Rouge Nation. Hotel Artemis er hans debut instruktion og det slipper han faktisk ganske hæderligt fra. Det er ganske vidst ikke den mest ambitiøse film, men den leverer varen på en underholdende måde, med en vis portion selvironi og der indbyder publikum til ikke at tage den så seriøst, og i stedet slå hjernen fra.

ANNONCE
Scanbox - Hotel Artemis (Anmeldelse) Scanbox

Silence!

Karaktererne er måske lidt klichéfyldte, men så hjælper det, at have et godt cast. Jodie Foster (Silence of the Lambs, Contact, Panic Room) er tilbage efter 5 års pause og hun er alle pengene værd som den sære, neurotiske ældre dame, vis fortid hjemsøger hende. Hotel Artemis er med andre ord en god, uforpligtende sommerfilm, hvis man har brug for at komme væk fra solen et par timer.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 80%

Teknisk information:

Original titel: Hotel Artemis

Land: UK/USA, 2018

Instruktør: Drew Pearce

Medv.: Jodie Foster, Sterling K. Brown, Sofia Boutella, Dave Bautista, Zachary Quinto, Charlie Day og Jeff Goldblum

Genre: Action/Krimi/Thriller

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital

Spilletid: 94 min

Dansk bio premiere: 26. juli 2018

Distributør: Scanbox

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Dennis Stanley Dennis Stanley

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter
Blog

Kan lugte et dårligt plottwist på kilometers afstand. Det er svært at finde nogen der har set lige så mange film!!

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt