Connery

Hotel-anmeldelse: Hotel SP34

Unik, charmerende boutique-hotel i hjertet af København.

Hvis man ønsker at opleve et hotel centralt i København udover det sædvanlige, så går man aldrig galt i byen med et smut for et af de mange forskellige udbud fra Brøchner Hotels.

Og en særlig størrelse i deres hotelkæde er lokaliseret på Sankt Peders Stræde med det klingende navn SP34 - et luksuriøst boutique-hotel, der er oversvømmet af charme.

Det er lidt hotellet, som har det hele - fantastiske værelser, perfekt location og så har den de små finurligheder, man som rejsende elsker ved at besøge nye hoteller. Her snakker vi blandt andet Danmarks største udvalg af portvin i Danmark - de har deres egen lille bar, som nærmest er en portvinsbar, hvor du som noget ret unikt kan få et flyversæt med portvin og prøvesmage nogle af markedets bedste dråber.

ANNONCE
Foto: Hotel SP34 - Hotel-anmeldelse: Hotel SP34 Foto: Hotel SP34

Foruden portvin har de også et ambitiøst cocktail, vin og øl-kort, som byder op til en afslappende cocktail efter fyraften - og som om det ikke skulle være nok, så vil alle boende på hotellet blive inviteret på et glas vin på husets regning mellem 17-18 samt en godnatdrink fra 22-23.

Men det kommer med en lille advarsel - du får ikke rigtig lyst til at smutte igen, når du først har placeret dig i baren!

SP34 er en unik størrelse, som grundet sin placering mellem tre originale Københavnerbygninger formår at skabe en spændende variation, hvor ingen af værelserne er ens. Det har dannet grobund for en række opfindsomme, smukke og æstetisk interessante værelser inspireret af Hovedstadens historie kombineret med nordisk minimalisme.

Gældende for alle værelser er et charmerende, minimalistisk udtryk, der både sørger for stringente, rene linjer, men også plads til hygge og velvære. Værelserne er indrettet både stilistisk samt varme, åbne rum med masser af lys. Man får vibes af moderne studio-lejligheder med et twist af en afslappet atmosfære, som gør, at man føler, at man hører hjemme.

ANNONCE
Hotel-anmeldelse: Hotel SP34

Værelserne er utroligt rummelige og indrettet på en måde, så man føler hjemlighed med et twist af moderne luksus - et tiltrængt afbræk i rolige omgivelser, som med et enkelt skridt ind fra den travle gade sender dig i afslappet tilstand med hjemlig hygge og højt til loftet.

Det er et multifunktionelt hotel, som ligger så centralt og skruet sammen af så mange forskellige muligheder, at du både kan bruge det til afslapning og frakobling i hverdagen såvel som en mulighed for at være med på beatet med events, sociale omgivelser og et pulserende byliv.

SP34 virker til at være kilet ind i midt i gaden, men når man først træder ind af døren, åbner der sig en verden af æstetik og oplevelser på det lokale luksus boutiquehotel - her kan man fordelt på 118 værelser opleve alt små, hyggelige single-værelser til de helt store penthouse-oplevelser med udsigt ud over København.

Og man skal ikke gå langt for at nyde hverken morgenmad, frokost eller aftensmad, da man i de tilstødende bygninger kan opleve enten burger i særklasse hos Cocks & Cows eller nordisk menu i hyggelige rammer hos Vækst.

ANNONCE
Foto: Hotel SP34 - Hotel-anmeldelse: Hotel SP34 Foto: Hotel SP34

Morgenmaden er nærmest en overnatning værd alene - men du kan også komme ind og få deres lækre morgenbuffet fra gaden. Efter en lille gåtur ned af trappen fra lobbyen finder man deres lille, hyggelige morgenmadsområde med et drivhus midt i det hele - her kan man svælge i økologisk morgenmad omgivet af grønne planter.

Terapi for både sjæl og mave!

De har et meget ambitiøst niveau, der både spænder over kvalitet og variation, hvor der er noget for enhver smag.

Samlet set er SP34 hotellet til dig, der ønsker en oplevelse udover det sædvanlige. Det er ikke hotellet, som du blot sover på - selvom du får en god nats søvn og det i sin essens er formålet med en hotelovernatning - så byder Hotel SP34 på meget mere at udforske.

Vi anbefaler at dedikere din tur til SP34 for at fordybe dig i både portvinsbaren og den økologiske morgenmad, som indikerer et hotel, der bliver ved med at overraske med flere prikker over i’et under dit besøg.

ANNONCE
Hotel SP34

Læs mere om Hotel SP34

Del

Seneste nyt