Connery

Hornsleth Bar i København

Hvad sker der når Connery's partycrew vælter Hornsleth bar, læs om det her.

5 ud af 6 stjerner
Skal jeg kigge ind i kameraet eller på mine bryster? - Hornsleth Bar i København Skal jeg kigge ind i kameraet eller på mine bryster?
Hornsleth bar ligger centralt placeret i indre by – nærmere bestemt på Løvstræde, som er en sidegade til Købmagergade nær Rundetårn.

Baren er åbnet af kunstneren Kristian Von Hornsleth. Han har, som manden bag barens indretning, i ualmindelig høj grad, været i stand til at sætte sit helt eget, nærmest provokerende særpræg på stedet. Således appellerer Hornsleths kunstneriske udfoldelser på stedets vægge, først og fremmest til folk, der elsker det kontroversielle! Dette bliver da også kraftigt markeret med et enormt billede, af en velproportioneret penis, der pryder endevæggen ved indgangen – så er man ligesom budt velkommen!

Efter en kort snak med stedets barchef, begav vi os direkte hen til den største af stedets to barer! Den findes du på den øverste af stedets to etager. Vi kom naturligvis for, at få stillet den værste tørst. "To fadøl tak!"

Vores fadøl blev serveret af en af de få kvindelige bartendere, der var på arbejde denne aften! Få kvindelige bartendere var en kendsgerning, som naturligvis ikke blev noteret på plussiden i det kritiske (men dog også efterhånden jævnt stive) Connery-crews sorte bog.

Efter indtagelse af en (u)passende mængde alkohol, tog vi en rundtur. Rundturen blev dog regelmæssigt afbrudt, hvor vi fandt det naturligt at stoppe! (læs: hvor feststemte, smæklækre piger indbød til ophold).

Vi var selvfølgelig meget interesseret i, at finde ud af, hvad stedets gæster havde af meninger om stedets semi-sjofle og uhyggelige særpræg. På den nederste etage kommer dét til udtryk ved bloddråber, der løber ned af væggene og et kæmpemæssigt skilt i baren med skriften ”PUSSY POWER”.
ANNONCE
Pigerne fra Tiger rendte rund med øl til gæsterne.. Manden i midten husker vi ikke!  - Hornsleth Bar i København Pigerne fra Tiger rendte rund med øl til gæsterne.. Manden i midten husker vi ikke!
Den generelle holdning til indretningen lod – ikke overraskende - til at være, at folk betragter elementer, som "Pussy Power", som værende essensen i den charme, der gør stedet attraktivt. Indretningen får stedet til at skille sig ud i det københavnske natteliv.

Dette er i høj grad en holdning, som Connery-crewet kan bekende sig til, og stedets popularitet understregedes da også af, at Hornsleth Bar næsten var propfyldt allerede ved vores ankomst omkring kl. 23.

Det skal dog bemærkes, at en del af æren for den propfyldte bar, nok bør tilskrives ølproducenten Tiger Beer, som med en uddelingsøvelse styret af smukke, asiatiske piger havde iscenesat et tillokkende arrangement, der løb af stablen kort efter ankomsten. Dette gik naturligvis ikke Connerys party crews næser forbi!
ANNONCE
Hornsleth Bar:

Aldersgennemsnit: Aldersgrænsen torsdag er 20 år, hvorimod den er 23 år fredag og lørdag. Derfor ville et umiddelbart bud på alderssnittet blandt gæsterne på en fredag eller lørdag aften være omkring 25-27 år.

Musik: Musikken er meget varieret, hvilket stemmer fint overens med, at barens gæster typemæssigt er meget forskellige. Således spillede aftenens i øvrigt ganske udmærket DJ bl.a. rock og pop fra 90’erne og frem til musik fra tidens helt aktuelle mainstream-kunstnere.

Rygefaciliteter: Baren har til rygerne lavet et aflukket, overdækket område ud til Løvstræde.

Priser: Hornsleth Bar kører med et koncept, hvor alt i baren sælges til halv pris før kl. 24 (en anden årsag til, hvorfor stedet fyldes tidligere på aftenen end så mange andre barer i København). Dette betyder bl.a., at en række cocktails sælges til den nette pris af 47 kr., hvilket alt andet lige må betragtes som et acceptabelt prisleje. Derfor skal der herfra lyde en opfordring til at gøre sin entré i god tid – inden priserne fordobles. Stedet kan sagtens anbefales til studerende, der frister tilværelsen med SU som eneste indtægtskilde.

Konklusion: Alt i alt er Connery-crewet meget imponeret af Hornsleth Bar, og kan se tilbage på en fremragende aften i unikke omgivelser, der er præget af Kristian Von Hornsleths frie kunsttænkning. Samtidig nød vi selskabet med de særdeles feststemte gæster, der alle bidrog til at hæve stemningen til sjældent set højt niveau.  

Website: hornslethbar.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce