Connery

Horizon Forbiden West: Se 14 minutters fantastisk gameplay fra det nye spil

Det længe ventede PlayStation-spil fremviser første spiloptagelser

Hollandske Guerilla Games ramte plet med Horizon Zero Dawn i 2017 - Det imponerende post-apokalyptiske sci-fi eventyrspil var en hamrende succes blandt spillere og andmeldere - heldigt for Sony, der pludselig stod med en lukrativ ny eksklusiv-titel.

Derfor var det helt oplagt, at en af de første PlayStation 5 showcases afslørede efterfølgeren til Horizon Zero Dawn; Horizon Forbidden West. 

Det kommende spil sættes endnu engang med hovedkarakteren Aloy, på et nyt og farligt eventyr, i en verden hvor maskinerne har fået overtaget - og taget de vilde dyrs plads i form af mekaniske dyr - og dinoer. 

Forbidden West udforsker resterne for det, der engang var San Fransisco - her har en gruppe af overlevende mennesker fået kontrol over maskinerne - noget der skaber problemer for Aloy og andre mennesker i nærheden. 

De 14 minutters gameplay tuner ind på Aloys møde med disse barbarer - og showcaser de imponerende nye monstre - og en helt ny verden under vandet, som formentlig kommer til et spille en stor rolle i det nye spil. 

Horizon Forbidden West har endnu ikke fået en officiel udgivelsesdato - men forventes stadig på markedet i løbet af 2021. 

ANNONCE
Horizon Forbidden West: Første gameplay
?t=63
Del

Seneste nyt