Connery

Honda Civic Type R 2017

320 HK TYPE R

Honda Civic Type R, er en af de bilmodeller vi har et godt forhold til. Det er vel efterhånden en af de længst-levende high-performance hot-hatcback modellere, med en historie der i år runder de 25 år. 

Der er bare et eller andet helt specielt ved V-TEC motoren, der allerhelst vil ligge i meget høje omdrejninger for at performe, det er så herligt brian-agtigt, at man ikke kan andet end at smile. Og så er der de markante Type R-detaljer, der fortæller at vi har at gøre med en hidsig bil, og ikke bare en kedelige bedstefar Civic.

2017-modellen af Honda Civic Type R bliver produceret i England, og vi har at gøre med en 2.0 liters VTEC TURBO motor der yder 320 hestekræfter og 400 Nm. De 320 heste hentes selvfølgelig ved 6500 omdrejninger i minuttet. Det giver en bil der tager 0-100km/t sprinten på 5.7 sekunder. Det gør den til den hurtigst accelererende bil i klassen. Gearkassen er af typen 6-trins manual.

Den nye platform er lettere og stivere end tidligere Type R modeller. Bilen har adaptive støddæmpere, der konstant tilpasser sig kørselssituationen, baseret på data den henter fra tre G-sensorer, der er placeret ved A-stolperne og foran bagakselen.  

ANNONCE
TYPE-R Hot Lap - Nürburgring
Del

Seneste nyt