Connery

Homer for President

Bliver det Kerry eller Bush... Nej, Homer Simpson som næste præsident. Woohoo!

Eftersom præsidentvalget i USA er i fuld gang, har den engelske radio The Times holdt en afstemning blandt deres lyttere, om hvem de synes skulle være den næste præsident, hvis det kun var muligt at stemme på TV-seriefigurer.

Her var valget tydeligt. Vinderen blev vores allesammens øldrinkende (idol) Homer Simpson. Det var hver fjerde, der stemte på Homer Simpson. Runner-up blev Josiah Bartlet, som rent faktisk er præsident. Det er i serien "Præsidentens mænd", som DR2 viser. Nummer 3 blev Frasier Crane fra tv serien "Frasier", hvor Frasier er radiovært i et program, hvor folk ringer ind, om hvilke sindssyge problemer de har i deres hverdag. Frasier skal hjælpe dem efter bedste overbevisning, men det er sommetider svært, da de problemer han får er ret bizarre.

En meget underholdende serie. Men pointen er:

Homer slår dermed en præsident og en psykolog.

Et slogan med slagkraft
ANNONCE
Homer for President
Efter folkene bag Simpsons havde læst denne nyhed, lavede de et slogan, som de sendte ind til radioen. Det lyder som følger:

"Ingen stor stat. Kun en stor livvidde og jeg lover, der vil blive færre atomulykker med mig som jeres leder, end med mig som jeres sikkerhedsinspektør"

Idéen om at fokusere på positive ting er måske slet ikke så dårlig. Hvem husker ikke, da Jacob Haugaard deltog i dansk politik, hvor han blandt andet lovede mere medvind på danske cykelstier. Han vandt da nogle stemmer ved det, og det virker også her.

Måske skulle Kerry og Bush til at overveje hvilke slogans de skulle bruge, i stedet for bare at fokusere på penge og sikkerhed.

Men hvem ville du stemme på? John Kerry, George Bush eller vores elskede Homer Simpson?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce