Connery

Homefront [Anmeldelse]

Actionthriller med Jason Statham i hovedrollen, skrevet af selveste Sylvester Stallone!

2 ud af 6 stjerner
Midget Entertainment/Mis.Label - Homefront [Anmeldelse] Midget Entertainment/Mis.Label
They drew first blood, not me.
Ex-DEA agenten Phil Broker (Jason Statham) flytter fra New York til en forstad udenfor New Orleans, efter en særlig barsk mission og hans kones død, sammen med sin 10 årige datter Maddy (Izabela Vidovic). Her håber han på at kunne leve i ro og fred på landet, men der går ikke lang tid før problemerne begynder igen. Det hele starter med datteren, der i skolen bliver mobbet af en bølle ved navn Teddy (Austin Craig) og hun må derfor forsvare sig selv, ved at give Teddy en røvfuld. Det eskalerer da Teddys crystal meth-afhængige mor Cassie (Kate Bosworth) bliver indblandet. Hun kontakter sin bror 'Gator' Bodine (James Franco), der er byens lokale narko baron og beder ham om at give Phil og Maddy en lærerstreg.
ANNONCE
Midget Entertainment/Mis.Label - Homefront [Anmeldelse] Midget Entertainment/Mis.Label
When you're pushed, killin's as easy as breathing.
En sen aftenstund bryder Gator ind i Phils hus, punkterer hans bildæk og stjæler datterens kattekilling. Phil opsøger derfor Gator og konfronterer ham med indbruddet og så begynder problemerne for alvor. Gator finder nemlig ud af Phils fortid som narkobetjent og sammen med kæresten Sheryl (Winona Ryder) laver de en plan, en plan der går ud på at dræbe Phil og Maddy. Men Phil tager selvfølgelig kampen op og så begynder blodet for alvor at flyde i sydstaten.
ANNONCE
Midget Entertainment/Mis.Label - Homefront [Anmeldelse] Midget Entertainment/Mis.Label
Live for nothing or die for something
Manuskriptet er skrevet af Sylvester Stallone tilbage i 00’erne og var oprindeligt tænkt som en Rambo historie, men manuskriptet blev skrinlagt til fordel for en anden historie, på trods af at Dolph Lundgren også var meget interesseret i at lave filmen. Men efter The Expendables kom Stallone atter i tanke manuskriptet og mente at det var perfekt til Jason Statham, der nu havde den rette alder til Phil karakteren og endeligt kunne filmen blive en realitet.
ANNONCE
Midget Entertainment/Mis.Label - Homefront [Anmeldelse] Midget Entertainment/Mis.Label
Real heroes don't die, they just reload.
Statham giver den da også i vanlig ”tough guy med et hjerte af guld” stil og fungerer derfor ganske som forventet. Det er dog James Franco, der stjæler de fleste af filmens scener. Han er nemlig tilpas utilregnelig og slesk til at man faktisk tror på, at han kan vinde over Statham, men uden at afsløre noget særligt, kan jeg dog godt forsikre, at Statham ender selvfølgelig med at uddele tørre tæsk i lange baner. Bortset fra det, er der ikke meget at komme efter i denne film.
ANNONCE
Drengerøvsfaktor: 90%
 
Teknisk information:
Original titel: Homefront
USA, 2013
Instruktør: Gary Fleder
Medv.: Jason Statham, James Franco, Winona Ryder, Izabela Vidovic, Kate Bosworth, Marcus Hester og Clancy Brown
Genre: Action/Krimi/Thriller
Billedformat: 2.35:1
Lyd: Dolby Digital/DTS-HD MA
Spilletid: 100 min
Dansk video premiere: 6. marts 2014
Distributør: Midget Entertainment/Mis.Label
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce