Connery

Hold øllene kolde til sommerens festivaler

Som altid er øl en stor del af årets festivaler og måske er det en del af charmen, at drikke dem varme. Men jeg foretrækker nu alligevel at nyde dem afkølet og har derfor fundet et par måder at holde dem kolde.

Credit: Istockphoto.com - Hold øllene kolde til sommerens festivaler Credit: Istockphoto.com
Der er selvfølgelig den helt billige måde. Fyld en beholder med vand og så ned med øllene. Ellers er der en anden metode:

 

Du skal bruge følgende:

- En spade

- Rockwool

- Flamingoplade

Ideen er, at du graver et dybt hul, hvori flamingopladen placeres. Øllene kan stå pladen og ovenpå lægger du rockwool eller noget andet isolerende materiale. Derefter hældes vand på rockwool'en.

Det fungerer sådan, at den energi, der bruges på at fordampe vandet trækkes væk fra hullet og derfor skabes der en nedkølende effekt.

 

Vi har ikke fået metoden testet på redaktionen endnu, men jeg håber søreme den virker, for det bliver sådan mine øl skal holdes kolde til Roskilde.

Gider du ikke at grave et dybt hul, så kan du også købe en flamingokasse og noget tøris og derefter ned med øllene. Hver dag kan I så finde den næste persons tur til at finde et sted at købe tøris.

Eventuelt kan du investere eller se, om i kan støve en  kulsyreslukker op, et sekunds sjov med denne og øllen er klar.

Hvordan køler du dine øl til årets festivaller?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce