Connery

"Hold nu kæft med de dyrekort!"

Destruktion eller Distribution - Et spørgsmål om etik og opdragelse, eller bare drengestreger?

Tirsdag aften lavede vi dette opslag på vores Facebookside, fordi... Det er et emne, vi har haft lidt holdninger til på redaktionen.

Vores opmærksomhed omkring dyrekortene, bunder i indslaget fra Go'morgen Danmark, hvor et par forældre valgte at snakke en unødvendig problematik, i et lidt kedeligt marketingstunt. (Morten Resen - you're the man!)

"Some men just want to watch the world burn"

Her på redaktionen er vi lige dele legebørn og lige dele mænd - og det sætter os i en splittet situation, når vi pludselig har en beholdning på over 400 pakker gratis samlekort. 

Alle ved, at drengebørn elsker at lege med ild, og derfor har vi underholdt os selv med idéen om at sætte ild til hele stakken, og bare dyrke flammerne.

Men vi ved også, at der større problemer i verden - og derfor har vi lagt problemstillingen ud til vores læsere: Skal vi ødelægge kortene, eller skal vi finde en mere konstruktiv løsning?

ANNONCE

Destruktion?

Idéen om at destruere alle disse kort tiltaler os fordi: 

Fordi: Fuck forældre, der overtager deres børns leg, og holder den som gidsel! Vi har set det igen og igen på forskellige fora, at forældre går på den vildeste jagt, for at finde de sjældne kort, der skal gøre deres lille skattebasse til en vinder. Kom nu ind i kampen!!

ANNONCE

Distribution?

Vi er klar over, at der måske findes mere konstruktive måder, at omgås disse kort. Derfor har vi lagt det ud til folk, at komme med forslag, til hvordan vi ellers kan gøre noget godt med kortene. Men vi garanterer jer for, at vi hverken har tid eller lyst, til at hjælpe enkeltpersoner med finde det ENE kort, der gør deres barns samling komplet. 

Ved I hvad der sker når man har en komplet samling? Man går videre til næste. Som i mange af livets dyder, er det ikke målet, men vejen dertil, der er givende og lærerig.

Stay tuned - Vi poster vores afgørelse på vores Facebookside

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce