Connery

Høretelefoner længe leve

Jeg er da fucking ligeglad med, hvad for noget musik du hører!

Kender I scenariet? Man sidder i sine egne tanker, og pludselig kommer der en abe med sin mobiltelefon for fulde udblæsning. Jeg har som sådan ikke noget imod musik - overhovedet, men når lyder er så ringe, som det er tilfældet med lyden fra mobiltelefoner, så springer der en sikring eller to hos mig.
ANNONCE
Høretelefoner længe leve
I skrivende stund sidder jeg i toget på vej hjem fra Århus, efter en weekend i hyggeligt selskab. Naturligvis skal hele dette sure opstød ses i lyset af, at jeg er stået alt for tidligt op, og fik min søvn forstyrret under første del af rejsen fra Århus til Bramming.

Min kammerat og jeg havde ellers udset os den mest rolige del af toget, men fik denne illusion af ro og fred, smadret af en horde af børnehavebørn, der fra naturens side var begavet med en evne, til at overdøve selv den mest avancerede mp3 afspiller.

Pædagogernes eneste kommentar til os var: 'Nå der røg den middagssøvn vidst!' - efterfulgt af et yders pædagogisk og falsk smil, som åbenbart havde til hensigt, at fremkalde uanede mængder af forståelse og medfølelse.

Toget videre fra Bramming mod Tønder, berigede vores verden med to in
De to 'Fucking Aber' kunne dog bidrage med morsomme anekdoter om, at det der grønne noget på det der stråtag så faktisk ret fedt ud. Velkommen i provinsens højborg. Adspurgt om 'Abe 1' rent faktisk var i besiddelse af et par høretelefoner, måtte han resignerende fortælle mig, at de var gået i stykker. Endda her i morges inden han skulle med toget - efterfulgt af et 'Nederen', som åbenbart skulle fremkalde en slags forståelse fra min side af.  

Her burde historien egentlig have fundet sin lykkelige slutning, men efter at 'Abe 1' havde indstillet sine musikalske udskejelser, overtog 'Abe 2', i øvrigt iført tvivlsom beklædning der ville frembringe stort smil, selv fra beboere af det hedengangne Ungdomshus, med høj dødsmetal.

Ritt - giv de unge et nyt ungdomshus - og det kan kun gå for langsomt. Der er masser af forladte huse på den jyske hede! Brug dem dog til noget semifornuftigt.

Nå men "Abe 2" prøvede at fremstå som et rent testosteronmonster, da jeg spurgte om han ikke ville være så venlig at skrue ned for musikken, og med sine 60 cm brede skuldre og en kampvægt på ca 50 kg. fremstammede han et "Har du et problem med det?".

Min kammerat havde svært ved at holde latteren tilbage, og med et meget stort smil, fik jeg fremklukket et "Ja det har jeg rent faktisk!", hvorefter "Abe 2" resignerende skruede ned for musikken og blot var en skygge af fordums mandsmod.

Nogle vil måske undre sig over, hvad moralen med denne lille historie er, og det er sikkert nogle af de personer, der selv render rundt og hører musik på mobiltelefonen uden høretelefoner. Til jer kan jeg kort sige, at det nok ikke er alle, der har interesse for, hvad det er for en sang du lige for tiden synes er super og rykker max..

Tag dog for fanden, at brug de til telefonen medfølgende høretelefoner.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce