Connery

Høremuffer

Høremuffer - alene navnet lyder kært

2 ud af 6 stjerner
Og de er da også ret nuttede at se på, høremufferne, plyssede som de er. I armygrøn vil jeg næsten tro, en modefreak af en drengerøv, kunne finde på at tage dem på! Derfor har jeg taget dem med i gadgetsektionen i denne omgang, selvom de er lidt tøsede. Men...

De skriger langt væk af dårlig smag. Mit eksemplar er dekoreret med et naivt, om ikke barnligt, dalmatinmønster. Meget festligt, når man ser bort fra den horde af femårige, der konstant sender misundelige blikke hen på mine muffer.

Oplyst som jeg er nu, skal det siges, at når jeg har forloren dalmatiner på ørene, behøver jeg ikke anstrenge mig vildt og voldsomt for at se ret dum ud.
ANNONCE
Dalmatinere og... hår! - Høremuffer Dalmatinere og... hår!
Når vi så er ovre dét, må jeg simpelthen have lettet hjertet: Jeg er skuffet! Sandberg som har lavet mufferne påstår, at en tur i selv det koldeste og mest triste vintervejr, vil blive en fornøjelsestur med mufferne over ørene. Fornøjelsestur? Nej Sandberg, det er det ikke! Det bliver det simpelthen heller aldrig.

Sandberg plejer nemlig ellers, at lave nogle okay produkter, så måske hænger skuffelsen sammen med det?

Lad mig starte med komforten

– den er der slet ikke! Høremufferne sidder langs dit baghoved med minus pasform. De klemmer desperat, for at holde sig oppe om ørerne, til stor gene for hovedet. Hvis så bare alt den klemmen gjorde godt for noget… Men det gør den ikke. Mufferne falder alligevel konstant ned, men det er ikke engang det værste: Når de falder, laver de en smooth bevægelse ned til din hals, hvor de koldt og kontant forsøger at strangulere dig. Jep, det er rigtigt. De prøver at dræbe dig.

Dét gør, at du heller ikke kan gå rundt med dem og halsen, som et par hørebøffer. Men det har selvfølgelig kun betydning, hvis altså du er glad for at leve.
ANNONCE
Jeg ved ikke hvor vidt jeg er i stand til at vurdere dem på alle områder, for efter jeg har haft dem på i 6-10 minutter irriterer de mig så voldsomt, at jeg må tage dem af.

Sådan har jeg forsøgt flere gange, at have dem på! Hver gang er det uudholdeligt, at skulle rette dem på plads hver 10. sekund.

Hvis du render rundt med et meget lille hoved, som f.eks. min veninde, kan de slet ikke sidde på og er du en rigtig drengerøv, ja tænk over det selv! 

Lyden lever heller ikke op til prisen. Ledningen er svag og har en løs forbindelse, så lyden falder ind og ud hele tiden. Når lyden så er jævn, kommer der okay toner ud. Desværre er den ikke særlig jævn. Hvis du så også har tænkt dig at bevæge dig går det helt galt.

Dette produkt føler jeg mig ikke tilfreds med. Spar dine penge og spar dig selv ”fornøjelsesturen”. Med mindre det er dig, som de har formet dem efter - hvis du findes, må jeg så ikke nok se dit hoved?
ANNONCE
Rating
Det var Bad: Løs forbindelse i ledning, dårlig pasform, specielt design

Det var Badass: Varmer ørene (når de sidder på!), billige, specielt design

Design: 2/6

Materiale: 2/6

Komfort: 1/6

Lyd: 3/6



Overall Rating: 2/6
Om produktet:
FreshColor MusicMuff fra Sandberg

199 kr. på www.sandberg.it/product.aspx
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce