Connery

Hitman sælger ud

Og hvem så du gerne i Tekken? Bare nogle af emnerne i ugens OneTake

Mark Le Fêvre er tilbage - og som sædvanligt - så stikker det lidt af for d'herrer Bense og Le Fêvre, når de på 20 minutter fortæller dig om ugen, der gik i spiluniverset. Som altid serveret råt, uklippet og ubehøvlet.

Vi overdriver vist ikke hvis vi siger at Mark glæder sig sindsygt vildt meget til Tekken 7 – Det får ham til at spørge Bense og vores seere, hvem de helst ville ligne fra Tekken?

Det kommende Spiderman-Spil får også lige en hilsen med på vejen, og får Thomas og Mark til snakke om Superhelte de gerne så på spil.... og herfra må man sige det stikker af for Mark.

Når ellers det lykkedes Bense at løsrive Mark fra at snakke om superheltespil, så er de lidt overraskede over et så stort firma som Snapchat har lavet et minus på 15 milliarder! Tror du Snapchat overlever?

Har Hitman lavet sit sidste snigmord? Square Enix har sat Agent 47 til salg. De mener ikke han passer ind i deres portefølje, og vil derfor af med ham.

Ugens ”What the fuck” historie: Normalt er holdkammerater der er AFK ikke et aktiv for holdet. Men den danske CS:GO streamer Fizken, owner modstanderen fuldstændigt da han kommer tilbage til spillet, og redder sit hold.

Indhold fra jer, der ser med handler om ønsker til OneTake 200, har du en god idé?

Ugens udgivelser: Vi nærmer os så småt sommer, og det kan man også se på spiludgivelserne. Denne uges ene udgivelse: NBA Playground

Den Røde Kuffert... for rød er kærlighedens farve. Ægte regnbue-kærlighed!

ANNONCE
Del

Seneste nyt