Connery

Hitman: Absolution [Anmeldelse]

Det danskudviklede Hitman er endelig landet - vi har kigget nærmere på det.

6 ud af 6 stjerner
Hitman: Absolution [Anmeldelse]
Agent 47 er tilbage og han har taget nye fjender og masser af potentielle våben med...
Det er 6½ år siden vi så sidste Hitman-udgivelse i serien. Mange fans vil påstå at man virkelig skal bringe det bedste til bordet, hvis man går så længe under spilproduktionen. I løbet af de seneste år har vi set at det kan falde ret meget til enten den ene eller anden side, Duke Nukem/Diablo3 - need I say more?

Danske IO Interactive har arbejdet hårdt på det nye spil og det mærkes tydeligt hele vejen igennem.

I Hitman: Absolution er agent 47 tilbage i jakkesættet, klar til at hoppe i arbejdstøjet, da en gammel ven pludselig stikker ham i ryggen (ikke bogstaveligt talt).
ANNONCE
Hitman: Absolution [Anmeldelse]
Spillet gør hvad vi er vant til at Hitman gør bedst. Du får en mission med et mål; typisk en badguy, der skal likvideres. Dette kan så løses på et utal af måder, og det er her Hitman: Absolution vinder!
Varieteten i måden at gennemføre en mission på er overvældende, og det gør så meget for lysten til at genspille en mission igen og igen. Man skal lige se om man kan klare det hele med en brandslukker, om man kan snige sig igennem skyggerne som en klassisk lejemorder eller om man kan blæse igennem banen med rødglødende pistoler og Stallone-attitude.
ANNONCE
Hitman byder også på en multiplayer del. Det er ikke multiplayer i den gængse forstand, men til gengæld en gamemode, hvor man kan konkurrere med sine kammerater om at gennemføre en kontrakt bedst muligt. Det hedder Contracts, og det kan I se meget mere om i videon herunder.
ANNONCE
Hitman: Absolution [Anmeldelse]
Historien i Hitman: Absolution er fængende, og allerede fra første mission er man blevet suget ind i noget, der ikke bare lige kan opklares på en enkelt afhøring.
Spillet fungerer bedst, hvis man er typen, der har lyst til at tage sig god tid til at sidde og gennemspille det. Hvis man er til mere fart over feltet - Call of Duty-agtig gameplay - skal man nok ikke forvente at sidde og gennemspille dette flere gange - en enkelt gang kan dog helt sikkert anbefales, da spillet er en lille diamant.

Den ultimative lejemorder er blevet genoplivet i et fantastisk flot grafisk setup. Grafikken kan levere alt fra dystre mørke sidegader, hvor man flyver igennem skyggerne, til solfyldte happydays i det vilde vesten, uden at gå på kompromis med noget.
På lydsiden er spillet måske endda endnu bedre end det grafiske. Man sidder virkelig og lever sig ind i situationen, takket være et lækkert soundtrack og herlige effekter.

Hands down: Hitman: Absolution er det bedste spil jeg har været igang med i år. Jeg tror at vi her har den stærkeste kandidat til årets spil.

Hvis ikke du har kigget på Hitman endnu vil jeg lade det være op til nedenstående video at få dig helt overbevist - god gaming!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce