Connery

Hitman 3 er det bedst anmeldte i franchisen siden 2002

IO Interactive slutter lejemorderens historie af med manér

Hitman 3 er en herlig forløsning her i starten af 2021. Vi er godt nok tidligt på året, men den seneste omgang med Agent 47 er en solid udgivelse, der både er det bedst anmeldte og mest omtalte spil i 2021, på nuværende tidspunkt. 

Det er lækkert, at noget lykkedes i gamingverdenen. Gamere har ikke haft den fedeste slutning på 2020. Hvad der skulle have været en sand fest med flere længe ventede udgivelser og en nye konsolgeneration, blev afløst af CyberPunk 2077's bugbefængte flop, og en mangel på både nye konsoller og PC-gamernes næste grafikkort. 

Så er det på tide, at nogen kommer og gør det rigtigt. Og det gør Hitman 3 tilsyneladende.

Det nye spil, der fungerer som afslutningen af den seneste Hitman-trilogi har nemlig scoret ikke så få roser hos anmeldere verden over.

Metacritic, der samler anmeldelser fra hele internettet, er Hitman 3 et fyrtårn lige for tiden. Spillet har opnået en metascore på 87 (af 100). Vi skal helt tilbage til Hitmans tidlige år, hvor Hitman 2 i 2002 fik en lignende score - på et internet med en del færre meningsdannere.

IO Interactive roses i høj grad for et spil, der med små forbedringer, formåret gøre det gode endnu bedre - og også for at gøre den samlede pakke af Hitman-trilogien mere tilgængelig. 

Tillykke Agent 47, trilogien er afsluttet med manér. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce