Connery

Hitman 2 Hands-on betragtninger

Vi har været omkring det danske spilstudie IO, for at kigge nærmere på deres næste titel

Hitman er uden tvivl et af de mest populære spil-franchises, der er blevet født i Danmark. I år fylder Hitman 18 år, og det er egentlig ikke noget der direkte markeres med den kommende udgivelse af Hitman 2 - men at franchiset er blevet mere voksen med tiden, kan der i hvert fald sættes en stor fed streg under. 

I forbindelse med den kommende udgivelse, blev jeg inviteret i på besøg hos IO Interactive, det danske studie bag Hitman, for at prøve en flig af spillet af. 

ANNONCE
Miami - Hitman 2 Hands-on betragtninger Miami

Hitman 2 lander omtrent 2 år efter udgivelsen af Hitman (2016), og det er ret imponerende, når man tænker på, hvad studiet har været igennem i mellemtiden. I 2017 blev det meldt ud, at studiets daværende moderselskab Square Enix, kiggede på at frasælge IOI. Mod alle odds klarede IO sig igennem skærene, og er i dag et selvejende studie, der har en distributøraftale med WB Games.

Hitman 2016 bød på en gennemgående fornyelse af spilmekanikker, og med Hitman 2, virker det til at IO har videreudviklet og forbedret på idéen. Desuden går de fra modellen med at have spillet opdelt i periodevise episoder, og lancerer altså hele spillet fra day one. 

ANNONCE
HITMAN 2 - MIAMI Gameplay

Hitman 2 tager spilleren til 6 forskellige lokationer, der alle byder på en kæmpe sandbox med et væld af kontrakter og missioner, der i vanlig stil kan gennemføres på mange måder. Under hands-on sessionen spillede jeg mig igennem et par objectives i en af de to indtil videre afslørede lokationer: Miami. 

Miami-lokationen udspiller sig under et Formel 1 løb, og det er en fornøjelse at trave igennem det store område. Hvis du nogensinde har været til stede under et stort motorløb i den klasse, vil du kunne genkende utroligt mange ting, der finder sted under sådan et løb. Der er blevet lagt et enormt arnejde i at skabe lokationen, for at tilbyde ekstreme variationer i gameplayet. Derfor finder du alt fra tilskuerområder over crew-pits, VIP-områder og alt det omkringliggende. Et motorløb har også et kæmpe setup af support-funktioner der sker bagstage, og derfor kan man mænge sig med både security-folk, medieområder, parkeringsvagter, tilskuere, super VIP's, køkkenpersonale, rengøring, mekanikere, kørere osv. osv. Kun fantasien sætter grænser på antallet af måder man kan udføre kills på, og der er virkelig mange opfindsomme og også underholdende features gemt i spillet. 

ANNONCE

Hitman 2 ser indtil videre ud til at blive endnu mere af det gode. Spillet udkommer den 13. november, og indtil da kan du løbende holde øje med Youtube, hvor der løbende uploades videoer med fede nye gameplay features fra spillet. 

How to Hitman
Hitman 2 - Colombia Gameplay
Del

Seneste nyt

Annonce