Connery

Historien om Gin og Cocio (Aka: Satan)

Drinken har efterhånden dybe rødder i det danske rapmiljø

Jeg sidder på kontoret en lørdag eftermiddag, i morgen er det international gin & tonic dag, men - surprise: Jeg er løbet tør for gin. Hvad fanden gør man så? Senere i dag skal jeg til Suspekt-koncert, med en håndfuld af de gamle drenge, det glæder jeg mig til - men det betyder også, at jeg ikke har tid til at køre ud og proviantere tonic, til et lækkert G&T billede. 

Pludselig slår det mig. I kombinationen af gin-drinks og Suspekt-forventningsglæde, kommer jeg i tanke om, at min makker Peter (AKA 4Pro - go follow), uploadede en video, hvor han, Bai-D og L.O.C sidder og mikser gin og Cocio. Og Cocio - det har jeg fandme til overs fra min sene morgenmad. 

ANNONCE
Historien om Gin og Cocio (Aka: Satan)

Jeg prikkede til Peter, for at få historien, om den knapt så tiltalende, i teorien, drink, og here goes, historien fra hestens egen mund:

"For 7 eller 8 år siden sad jeg på en altan på Tenerife. Min kæreste var gået tidligt i seng og jeg pendlede mellem baren og værelset for at få det fulde udbytte ud af all-inclusive konceptet. Gin/Tonic var et hit for mig og jeg indså, at Danmark skulle lære at tage gin til sig.


Så jeg vendte hjem med en ufravigelig vision om at alle skulle høre om Ginsommer. I starten klynkede folk lidt og undgik fester hvor jeg var... Fordi de vidste, hvordan jeg slog ned på tvivlere.
Vores generation har prøvet at bælle ren gin før en halfest og det kan sgu give ar på sjælen. Men jeg blev ved. Samtidig var min gode ven Bai-D fra suspekt altid klar på sjusser... Så vi dannede fælles front.
Liam og Bai-D spillede på Grøn Koncert samme år som Mcs Fight Night holdet hvor vores gode ven Pede B deltog. Så vi fik gin med alle former for fortynder.


Sidst på touren manglede vi kun at blande den med ...ja Cocio.


Så Bai-D og jeg valgte at forevige forsøget på video. Og den video har du nu fundet frem til.. Hele Ginsommer manien greb ret meget om sig. Bai-D og jeg satte os foran bokseringsscenen hvor freestylerne optrådte,og krævede dagligt at få Ginsommer nævnt i deres battle. Den klarede Pede. Faktisk var Pede i Go' Morgen Danmark, hvor han ytrede det. Medina som også var med på touren, nævnte ginprojektet i et  interview og Bai-D sagde det på P3. Facebook-gruppen er fyldt af folk som har været sindssyge med os.

Gin er senere blevet en cool drik herhjemme,men det var den altså ikke dengang... ikke i det brede Danmark. En Gin og Cocio blev døbt en Satan og er registreret i den officielle drinkordbog."
 

Fun-facts: 

4Pro er ikke ked af at lege tryllemager med obskure drinkkombinationer - i '14 hjalp Connerys læsere ham med at navngive denne sjover

Pede B's seneste album hedder slet og ret: Gin & Cocio

Når Suspekt i aften begynder at spille koncertversionen af Kinky Fætter, synger jeg med på 'Jeg har kneppet til den her sang' - fuck det bliver godt. 

Skål gutter!

Læs også: 4Pro - Den tørstige galning i slænget.

ANNONCE
Del

Seneste nyt