Connery

Hideo Kojima og Jordan Peeles nye spil OD virker lige dele spændende og vanvittig

Spilmageren og filmskaberen har sat sig for at udforske grænselandet for hvordan man overdoserer på frygt

Hideo Kojima er en bonafide kultpersonlighed i spilbranchen. Den japanske spilskaber, der i sine tidlige år lavede fantastisk arbejde på Metal Gear-serien, har siden starten af 00'erne arbejdet på sine egne projekter under Kojima Productions - med 2019-spillet Death Stranding som en stående og kontroversiel sejr. 

Death Stranding, spillet der i flere år kun var kendt på kryptiske, men fantastiske trailere med blandt andet Norman Reedus og Mads Mikkelsen, som hyperrealistiske karakterer, endte med at dele vandene og være hyldet som enten et af de bedste spil nogensinde - eller en glorificeret gåturs-simulator. 

Nu har Kojima løftet en flig af sløret for sit nyeste projekt OD (Overdose)

Spillet, der fik en kort trailer som viser spillets skuespillere lave motion-capture tests, er under udvikling i samarbejde med Xbox Game Studios. De medvirkende i spillet der på nuværende tidspunkt er afsløret, er skuespillerne Sophia Lillis (It), Hunter Schafer (Euphoria) og Udo Kier (Lars Von Trier favoritten har medvirket i blandt andet Dancer in the Dark, Dogville, Melancholia og Nymphomaniac)

Hvad spillet egentlig er, er alles store gæt, men det bliver skabt i samarbejde med gyser-maestro Jordan Peele - og beskrives som en "udforskning af konceptet om at teste grænserne for frygt - og hvad det betyder at OD'e på frygt."

I tilgift har Kojima udtalt, at det er et meget unikt produkt, indlevelsesrigt og en helt ny stil af spil, som slører linjerne mellem film og spil. 

Kryptisk? Ja
Interessant? Helt vildt! 

Tjek traileren her: 

ANNONCE
OD - Afsløring
?si=5ZzZj_lbWEXBL6ri
Del

Seneste nyt