Connery

HH i Lyngby

Hvor kan det dog gå usigeligt galt...

HH i Lyngby
Hvorfor sker den slags altid? Man skulle bare slappe af. Ingen søvn fra sidste nat, og havde derfor som det fornuftige menneske man nu engang er, besluttet at blive hjemme...Men så ringede telefonen.

En fredag som så mange andre, det der er tilbage af ens hjerne fra torsdagens bytur, føles som om det er en kødgryde på kogepunktet. Man misser med øjnene af selv letgenkendelige ting, fordi i denne tilstand skal alting bearbejdes omkring 4-5 gange mere i hovedet før man forstår noget som helst.

Enhver læge ville klart anbefale mindst et par dages hvile, men endnu en gang ringer telefonen, og man lader sig tvinge på endnu en tur i det ganske land... Selfølgelig under den forudsætning at det bare skulle være "stille og rolig".

Men sådan går det jo aldrig... Connery endte ude til en Handelsskole fest i Lyngby hvor alt for mange ting gik galt for undertegnede.

Der blev fremvist en "Tequila Suicide", Der blev smugsovet i hjørnerne, og jeg selv havde en samtale igang med et videokamera som jeg, selv efter at have fået den vist, benægter ethvert kendskab til.

Men da jeg vågner op dagen efter, tænker "fuck hvor åndsvagt"... Ved jeg inderst inde, at det var alt for sjovt, og at når telefonen ringer næste gang, så er jeg på den igen...

P.S. Videoen kan lejes mod betaling
ANNONCE
HH i Lyngby
P.P.S En Tequila Suicide foregår som følger:

Du tager et normalt tequila shot, lægger en stribe salt som vist, og har citronen klar.

På klarmelding lægger du hovedet ned til saltet, sniffer hele lortet op i næsen, smadrer citronen ind i øjet, og hvis du ikke er død nu, så kan du rolig bunde dit shot.

Connery fralægger sig ethvert ansvar

Se galleriet for at finde ud af hvordan tingene gøres i Lyngby!
ANNONCE
Del

Seneste nyt