Connery

Hey Celia! Huawei går i offensiven med alternative services til Google og Apple

Huawei har som bekendt ikke mulighed for, at benytte sig af Google Mobile Services længere. Det betyder også, at der ikke findes Google Assistant og en række andre services i nye modeller fra producenten. 

Den kinesiske innovation spænder bredt, og lander lige præcis på services, der minder enormt meget, om dem vi kender fra de eksisterende øko-systemer. Disse blev præsenteret i kølvandet på afsløringen af den nye Huawei P40

Hey Celia
Huawei lancerer deres egen stemmeassistent, som et modstykke til Siri og Google Assistant. Producentens egen stemmestyrede AI-assistent har fået navnet Celia. Meldingen lød, at stemmeassistenten løbende bliver udrullet i flere lande - om Danmark er med i første bølge, vides endnu ikke. 

MeeTime
Huawei MeeTime er Huaweis alternativ til Googles videoopkald og Apple FaceTime. 

Huawei Share
Udvidet fildeling af filer mellem Huawei devices. 

Cross Device Photo Gallery
Google Photos Alternativ, der kan deles på tværs af Huawei-devices og web-browsers. 

ANNONCE

Arbejder hårdt på at opbyge danske apps

Huawei har også været på arbejde for at opbygge app-samarbejder til deres egen app-store AppGallery. 

Huawei AppGallery har eksisteret sideløbende med Google Play siden 2011, men er i løbet af det seneste år blevet altafgørende for Huaweis fremtidige færden på smartphone-markedet, og det ses. 

Man har netop annonceret at Dankort er blevet etableret som app for danske brugere, så betalinger også kan foregå med smartphone for danske Huawei-brugere. 

Apps såsom NemID tager lidt længere tid at få ombord, lyder det fra Huawei, da der er flere trin og godkendelser involveret. "Vi er dog i dialog med de fleste danske app-udviklere, og regner med løbende at kunne tilføje både store og små danske apps til AppGallery."

I øvrigt fortæller Huawei, at AppGallery er tilgængelig i over 170 lander og at der i dag er over 400 millioner aktive brugere månedligt. 

Hvilke apps er nødvendige for din smartphone?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce