Connery

Herrebukser så behagelige som joggingbukser

Leder du efter behagelige herrebukser med stræk? Så er det danske brand Shaping New Tomorrow lige noget for dig. 

Komfort på job og til fest 

Tanken bag de behagelige herrebukser er netop komfort. Men uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Du kender sikkert, hvordan dine fine herrebukser kan stramme, når du sidder mange timer på job foran en skærm. Eller at de ikke er specielt velegnede til festlige arrangementer, hvor der er fysiske aktiviteter eller andet på programmet. 
 
Herrebukser fra Shaping New Tomorrow er til gengæld velegnede til både hverdag og fest. De har det helt rigtige stilede udtryk, samtidig med at de føles så behagelige som joggingbukser. Du behøver derfor ikke straks at skifte til dine bløde joggingbukser, med det samme du træder ind af døren efter en dag på job. 

Herrebukser til mænd i alle aldre

Ikke nok med at herrebukser fra det Aalborg-baserede brand er i et stilfuldt og komfortabelt design. De er også velegnede til mænd i alle aldre. Det gælder, hvad enten du er skoleelev eller studerende, midaldrende med succesfuldt job eller pensionist. Herrebukserne er for alle mænd, der gerne vil have stil og komfort i én og samme buks. 
 
Du kan også få de populære herrebukser i en udgave med korte bukser, så der er rig mulighed for at lufte benene i sommervarmen. Vælg frit mellem de stilfulde herrebukser og shorts i et væld af neutrale farver, der passer perfekt ind i garderoben. 

Nemme at style op og ned 

Med de enkle og klassiske herrebukser i din garderobe har du et par bukser, som du kan anvende på et hav af måder. Det gælder uanset om du vil være klassisk, casual eller noget helt andet. 
 
Vil du køre et mere klassisk businesslook, kan du sætte en skjorte til bukserne og fuldende med en figursyet blazer. Det giver dig et skarpt og lækkert udtryk, hvis du skal tage dig ekstra godt ud på arbejde. 
 
Du kan også tone dine herrebukser ned ved blot at sætte en ensfarvet t-shirt og et par sneakers til. På den måde får du et afslappet hverdagslook, som både er stilet og casual på samme tid. Vil du være lidt mere street, kan du style dine herrebukser med en oversize hoodie og stadig balancere et lækkert outfit med lidt ekstra streetness over sig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce