Connery

Heroes Reborn - Den muterede helteserie vender tilbage til efteråret

Where are all the heroes?

Heroes nåede at have et gigantisk fanfølge, for så igen at miste det meste af hypen, da fjerde sæson viste sig at være forhastet, og overhovedet ikke levede op til tidligere sæsoner. Og med seertal der faldt i million-kategorien, i 2009, da sæsonen blev fucket af dårlige performances (Robert Knepper, eksempelvis), blev serien pillet af sendefladen. 

Seerne havde dog ikke glemt seriens storhedstid, og tegneseriespinoffs dukkede op, og tidligere i år, blev en nye sæson bekræftet: Heroes Reborn. 

Nu har den fulde trailer for den kommende 13-afsnit lange sæson fået luft under vingerne, i form af en Comic-Con afsløring, og det ser bedre ud end vi havde håbet på:

ANNONCE
Heroes Reborn full trailer
Desværre ikke nogen Hayden i denne omgang :( - Heroes Reborn - Den muterede helteserie vender tilbage til efteråret Desværre ikke nogen Hayden i denne omgang :(

En del af det oprindelig cast vender tilbage, heriblandt: Jack Coleman, Noah Cabey, Greg Grunberg og Masi Oka. Desværre må vi kigge langt efter Hayden Panetierre, og det er fandme en skam!

Del

Seneste nyt