Connery

Herman Miller laver gaming-variant af den ikoniske Sayl Chair

Herman Miller Sayl Chair Gaming Edition

Herman Miller fortsætter deres udforskning af gamertilpassede designmøbler, med en ny kontorstol - en speciel variant af deres kendte Sayl stol.

Herman Miller skød deres fokus på gamere i gang, i kraft af et samarbejde med Logitech, hvor man afsøgte behovene som gamere har, og fandt ud af, at en række ændringer kunne tilføjes til deres klassiske kontorstole. Resultatet blev en Gaming Edition af Herman Miller Aeron

Nu er turen kommet til Herman Miller Sayl. 

Sayl blev designet af Yves Béhar, der var inspireret af hængebroers arkitektur - det resulterede i en stol med en anderledes affjedring i ryggen - der giver en mere behagelig - og ergonomisk korrekt siddeposition. 

Herman Miller Sayl Gaming Edition kommer i en række både afdæmpede og stærke farvekombinationer - men det er tilpasningsmulighederne, der giver den et ekstra løft. 

Stolen kan både lænes forover og bagud, mens både armlæn og sædehøjde er justerbar. Stolens ryg er rammeløs, og giver i følge Herman Miller en mere naturlig positur, der tillader rygsøjlens naturlige S-form, at få frit spil - og det giver altså en bedre position og bedre udholdenhed. 

Stolen blev lanceret i USA den 7. oktober 2020, mens Kina, Japan og Korea følger trop - hvornår stolen kommer til Europa, er endnu uvist.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce