Connery

Her får du John Cenas Wrestling-playliste anno 2023

Fra Metallica til Doja Cat: John Cena kuraterer stærkt soundtrack til WWE 2K23!

WWE 2K23 er det seneste spil i den populære WWE 2K-serie, der giver spillerne mulighed for at kæmpe som deres yndlings-WWE-superstjerner. Cena, der pryder coveret for spillet i år, har også haft andre opgaver...

John Cena, WWE-legende, skuespiller og nu også executive soundtrack producer for WWE 2K23, har sammensat det mulgivis stærkeste soundtrack i spilfranchisets historrie - eller i hvert fald det mest personlige. 

Peacemakeren har i de seneste år demonstreret et flair for både det hårde og det bløde, og sammensætningen af soundtrack taler pænt ind i den tendens

Soundtracket inkluderer sange fra nogle af verdens største artister, herunder Metallica, Doja Cat, Red Hot Chili Peppers, Post Malone og mange flere.

WWE 2K23 er det seneste spil i den populære WWE 2K-serie, der giver spillerne mulighed for at kæmpe som deres yndlings-WWE-superstjerner. 

Fans kan lytte til dette fantastiske soundtrack på Apple Music, og de kan se frem til en intens spiloplevelse, når spillet udgives senere på året. WWE 2K23 vil være tilgængelig på flere platforme, herunder PlayStation, Xbox og PC.

ANNONCE
John Cenas WWE 2K23 Soundtrack:

Metallica - "Sad But True"
Bizarrap & Quevedo - "Bzrp Music Sessions, Vol. 52"
Doja Cat - "Vegas"
Luciano - "SUVs"
Red Hot Chili Peppers - "Can't Stop"
Joyner Lucas & Lil Baby - "Ramen & OJ"
HARDY - "JACK"
Bullet for My Valentine - "No More Tears To Cry"
Dei V ft. Omar Courtz - "Dame Lu"
Letdown. - "Shipwreck"
IDLES - "Grounds"
Post Malone ft. Ozzy Osbourne, Travis Scott - "Take What You Want"

ANNONCE
Her får du John Cenas Wrestling-playliste anno 2023
Del

Seneste nyt

Annonce