Connery

Her er traileren til Avengers-spillet alle har ventet på

Co-op Avenger?

Square Enix havde en seriøs sag for, i øjeblikket deres E3 konference gik i gang - i hvert fald hvis du spurgte de titusindevis af folk, der fulgte med i livestreamen derhjemmefra. AVENGERS var det eneste der blev spammet i livechat-feltet fra ende til anden, og det havde været et issue, hvis Square Enix ikke havde afsløret spillet, som forventet.

Men sådan gik det heldigvis ikke.

Spillet som alle ventede på, hedder Marvel's Avengers - og det er et action-adventure spil, der kombinerer en biografisk historiefortælling med single-player og co-op gameplay. 

Her er det ikke en eller andet snoldet ny helterekrut man spiller, men fuldblodsmedlemmer af Avengers, som vi alle kender og elsker. 

Spillet er udviklet af Crystal Dynamics, virksomheden bag den seneste trilogi af Tomb Raider spil, og det er faktisk ikke en dårlig ting. 


Marvel's Avengers er ikke direkte afledt af MCU, men derimod en ny unik historie - der forsøger at køre sit eget game - lidt som Marvel's Spider-Man til PlayStation sidste år. 

Spil som Captain America, Iron-Man, Bruce Banner/Hulk, Thor og Black Widow.

Det er planlagt, at spillet bil få løbende indhold, flere superhelte og missioner over en årrække - og det er uden ekstra omkostningerne for spillerne. Og desuden bliver der heller ikke noget med lootboxes eller den slags. 

Spillet udkommer den 15. maj 2020, til PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia og PC.

ANNONCE
Avengers A-Day
Del

Seneste nyt

Annonce