Connery

Her er Samsung Galaxy Note9

Samsungs kraftigste smartphone til dato

I går aftes kunne Samsung annoncere deres mest kraftfulde smartphone nogensinde: Samsung Galaxy Note9. 

Den nye telefon er, på papiret, et powerhouse af en smartphone. Den 6.4" store(!) smartphone har Quad HD+ AMOLED display på 2960x1440 pixel, Octa-core processor (2.7 GHz + 1.7 GHz), 4.000 MAh batteri og op til 8 GB RAM. 

Galaxy Note9 bliver tilgængelig i to versioner med forskellige interne lagringsmuligheder - både i 128GB og 512GB - med mulighed for at tilføje et microSD-kort. Galaxy Note9 kan i kombination med det eksterne hukommelseskort nå op på 1TB[1] i lagring, hvilket betyder, at man ikke behøver at bekymre sig om manglende plads, når man skal gemme sine favoritbilleder, film eller apps.

Med en hukommelse på 8GB RAM (512GB version) samt understøttelse af den hurtigste netværkstilslutning (op til 1.2gigabit per sekund), der kan bruges til at streame og downloade indhold uden at miste hastighed, er Galaxy Note9 Samsungs mest kraftfulde telefon nogensinde. Galaxy Note9 leveres desuden med Water Carbon Cooling-system, der er udviklet af Samsung, samt en indbygget AI-baseret præstationsjusteringsalgoritme, der giver kraftig og stabil ydeevne.


En videreudvikling af den populære S Pen
Den nye Galaxy Note9 tilbyder selvfølgelig Note-seriens signatur, S Pennen, der med sine nye funktioner nu er forbundet til telefonen via Bluetooth. Det betyder, at S Pennen kan fungere som en "fjernbetjening" til Note9. Du kan eksempelvis tage billeder med pennen som fotoscanner eller bruge S Pennen til at styre præsentationer på møder. Det er også muligt at tage notater direkte på skærmen uden at skulle låse op, tegne, klippe og navigere på skærmen, samt hurtigt og nemt oversætte tekster.


Samsung Galaxy Note9 bliver tilgængelig i butikker fra og med den 24. august i farverne Midnight Black og Ocean Blue med en gul S Pen. Den vejledende pris for Galaxy Note9 er 9799 DKK for versionen med 512GB og 7849 DKK for version i 128GB.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce