Connery

Her er Renault Rafale

Rafale er privatfly-modtrækket, hvis man ser Espace et rutefly

Renault træder ind i en ny æra med introduktionen af den nyeste bilmodel, Renault Rafale, som blev præsenteret på den 54. udgave af Paris Air Show.

Rafale er en del af Renaults ambition om at øge deres fodaftryk i det luksuriøse D-segment med et friskt designsprog.

Renault Rafale tager inspiration fra Renaults historie, som går tilbage til 1930’erne, da firmaet byggede flymotorer. Renault overtog flyfabrikanten Caudron i 1933 og lancerede et hurtigfly kaldet C469 - Rafale i 1934, som nåede en rekordhastighed på 445 km/t. Det er den historie, Renault nu henter ind i deres bilunivers med lanceringen af Renault Rafale.

ANNONCE
Renault Rafale - Her er Renault Rafale Renault Rafale

Den nye model har performance i fokus, og den vil kunne fås med en 300 hk motor og 4x4 mulighed, når den lanceres i foråret 2024. Designet er både avanceret og avantgarde, hvilket også vil blive reflekteret i bilens sportslige karakter.

Rafale kommer kort tid efter lanceringen af den 6. udgave af den legendariske Renault Espace. Selvom de to biler deler platform og en del teknologi, er de meget forskellige. Renault Espace er bilernes svar på et luksuriøst rutefly, mens Rafale bedst kan betegnes som et privatfly.

Gilles Vidal, Renaults chefdesigner, fremhæver Renault Rafale som en stærk repræsentation af firmaets nye designsprog, med fokus på tekniske detaljer, præcision og skarpe linjer, hvilket giver bilen en distinkt karakter.

Med introduktionen af Renault Rafale, sammen med tidligere lanceringer som Renault Megane Electric, Renault Austral og Renault Espace, understreger Renault sin tilstedeværelse i alle segmenter - lige fra kompakte elbiler til store, luksuriøse SUVs.

Fabrice Cambolive, CEO for Renault Brand, ser lanceringen af Renault Rafale som et afgørende skridt i realiseringen af deres Renaulution plan. 

Renault Rafale forventes at blive lanceret i foråret 2024.

ANNONCE
Renault Rafale - Her er Renault Rafale Renault Rafale
Renault Rafale - Her er Renault Rafale Renault Rafale
Renault Rafale - Her er Renault Rafale Renault Rafale
Del

Seneste nyt