Connery

Her er Razers gamer-kabinet til den hjemmebyggede PC

Razer er mest kendte for deres gaming tilbehør, men de har gjort et fantastisk job med deres serie af Blade gaming laptops, og derfor er det ikke så underligt, at de nu (igen) forsøger sig med at dykke lidt mere ned i selve gamer-pc'en. 

Det sker i from af to nye kabinetter, der henvender sig stærkt til crowdet af folk, der gerne vil bygger deres egen gamer desktop pc. 

ANNONCE
Her er Razers gamer-kabinet til den hjemmebyggede PC

Denne gang er Razer klar med to kabinetter; Et standard chassis i ATX størrelse og en mindre formfaktor i Mini-ITX. 

Begge kabinetterne hedder Tomahawk, og navnet kommer af formfaktoren, med de to hængslede kabinetsider, der kan flippes ud, så profilen af kabinettet godt kan ligne en form for.. Tomahawk? 

Det åbenlyst lækre ved disse kabinetter, er den kulsorte og meget simple tilgang til gamerkabinettet - den bærer filosofien fra Razers gamerlaptops videre: Gamere vil faktisk gerne have lækkert og simpelt design. 

Selvfølgelig er kabinetterne også udstyret med Razers Chroma-RGB lys og et oplyst Razer-logo. Perfekt til et black on black gamerbuild?

Razer fortæller at deres nye kabinetter har et godt indbyget kabelstyringssystem, der hjælper med at lave en clean installation. 

Kabinetterne er endnu ikke til salg, men ATX-størrelsen får en vejledende pris på 229,95 euro - mens det mindre Mini-ITX kabinet koster 199,95 euro.

ANNONCE
Razer Tomahawk ATX kabinet - Her er Razers gamer-kabinet til den hjemmebyggede PC Razer Tomahawk ATX kabinet
Razer Tomahwk Mini-ITX kabinet - Her er Razers gamer-kabinet til den hjemmebyggede PC Razer Tomahwk Mini-ITX kabinet
Razer Tomahawk
Del

Seneste nyt

Annonce